Klar til opgradering?

Har du brug for at opgradere din PCSpecialist din computer eller bærbar? Vil du have det nyeste grafikkort så du kan få den højest mulige FPS? Du er i gode hænder med PCSpecialist.

Vi har udviklet et brugerdefineret opgraderingssystem designet til at give dig det maksimale levetid fra din computer uden den stress der kommer med at tjekke for kompatibilitet - vi tager nemlig hånd om alt dette for dig!

Ved hjælp af vores opgraderingssystem kan du hurtigt og nemt købe opgraderinger til din computer, og vi vil tjekke din computer for kompatibilitet og straks fortælle dig om eventuelle problemer!

Hvilke opgraderingsydelser er tilgængelige?

Vi tilbyder tre slags opgraderingsydelser:

Hardwareopgraderinger - Selvinstallation

Hvis du har styr på at installere dine egne komponenter, kan du købe verificerede varer fra PCSpecialist, som er garanteret at kunne fungere med din computer. Dette er ideelt, hvis du har brug for en hurtig opgraderingsløsning, som f.eks. en sekundær harddisk eller et grafikkort. Alle ordrer afsendes næste dag, med en forsikret leveringstjeneste og vi giver med garanti pengene tilbage, hvis der skulle opstå kompatibilitetsproblemer.

Afhent og returner installationsservice

Vores afhent- og returner installationstjeneste omfatter afhentning og genafsending af din computer, en professionel installation og verifikation af dine nye komponenter og endelig en fuld "burn-in" test for at sikre, at alt fungerer som forventet. Det er ideelt for dem, der ønsker en professionel service med den ro i sindet, der følger med.

Afhent- og returner installationstjeneste + installation af operativsystem

Ud over det ovenstående giver afhent- og returner installationstjenesten med installation af operativsystem dig mulighed for at få en professionel installation af dit operativsystem. Dette kan enten være dit oprindelige operativsystem, som du har købt med din computer, eller du kan også købe det nyeste operativsystem, hvis din nuværende version er forældet. Vi tilbyder to typer installationer; Den første er, at vi kan installere operativsystemet og bevare dine gamle data, ellers kan vi slette alle data og udføre en ren installation, der giver din computer en ny frisk følelse og maksimerer den hastighed, hvorpå computeren kører.

Hvor langt tid tager det?

Hvis du selv installerer komponenterne, sendes disse til dig med 1-dags levering. Hvis du vil bestille en professionel installationsservice, kan du vælge en passende afhentningsdato, og vi vil hente computeren fra dig den dag. Når vi modtager computeren, skal opgraderingsservice kun bruge 1 til 2 dage på at udføre opgraderingen, men hvis det af en eller anden grund kan tage længere tid, kontakter vi dig.

Hvordan fortsætter jeg?

For at starte opgraderingen af din computer eller bærbar med det samme, skal du logge ind på din konto ved hjælp af din registrerede e-mailadresse og adgangskode.

Når du er logget ind, kan du vælge den ordre du vil opgradere fra listen, der er tilgængelig på din konto. Når du har valgt noget, vil opgraderingsprocessen begynde, og du kan begynde at vælge de komponenter du vil bestille, og til sidst, den opgraderingstjeneste du gerne vil bruge.

Hvor meget koster det?

I øjeblikket koster samle- og returinstallationstjenesten kr 815,91 som inkluderer omkostningerne ved at indsamle computeren fra dine lokaler, den professionelle opgradering, verifikation, indbrænding og genudlevering til dine lokaler.

Afhent- og returner installationstjenesten med installation af operativsystem koster kr 1.090,93 hvilket inkluderer prisen for at afhente computeren, den professionelle opgradering, operativsysteminstallation, verifikation, "burn-in"-service og tilbagesendelse til dig.