Vælg dit yndlingsspil

Til anbefalede PCSpecialist systemer

De ansatte hos PCSpecialist er også gamingentuasiaster, og vi forstår hvor forvirrende de anbefalede systemkrav for de seneste spil kan være. Denne side hjælper dig, ved at vise dig vores PCSpecialist anbefalede systemer, der er skræddersyet til hvert spil!

Kampen Fremskrider!

Fortnite er bygget på Epics Unreal Engine og er derfor virkelig godt optimiseret til den intense PvP kamp, bygningskonstruktion og destruktive omgivelser, du vil møde. Klik her for at se vores anbefalede specifikationer for at sikrer du er en bedre bygger og er klogere end dine modstandere.

Anbefalede Systemer
apex-legends

Erobr med personlighed

Vælg mellem en række forbrydere, soldater, utilpassede og vantro, som hver har sit sæt af færdigheder. Apex Games byder alle spillere velkommen – overlev længe nok, og du vil blive en Legende. Vis dem hvad du står for i Apex Legends, klar til at køre med vores PCSpecialist spilbaserede PC'er.

Anbefalede Systemer

Velkommen til Los Santos & Blaine County

Udforsk verdnen i Grand Theft Auto V, der tilbyder friheden af en åben verden, historiefortælling, missionbaseret gameplay og online multiplayer. PC-versionen giver muligheden for at køre dette fantastisk smukke spil i 4k med teksturer i høj definition. Gå ikke glip af det med vores anbefalede gamer-PCer

Anbefalede Systemer

Nedbryd grænserne

VALORANT er din globale scene, hvor du kan konkurrere. I spillet, som rummer mere end blot våben og patroner, vælger du en agent, der er udstyret med tilpasningsdygtige, hurtige og dødbringende færdigheder, som skaber muligheder for at vise hvad du kan med et gevær. Brug kreativiteten som dit våben med 144+ billeder i sekunder med vores anbefalede gaming-pc'er.

Anbefalede Systemer

Det futuristiske Sport-Action spil

Vælg fra et udvalg af højtflyvende faretøjer, udstyret med store raketboostere for at score vanvittige mål i luften og lave utrolige, spilafgørende redninger! Sikr dig, at du aldrig misser muligheden for at score og får en konkurrencemæssig fordel med vores anbefalede systemer.

Anbefalede Systemer

Det mest intense, indlevende Battlefield til dato. Hver en kamp er forskellig. Hver en soldat er unik. Hver en historie er endnu ikke fortalt. Optimiseret til GeForce RTX - der leverer ray tracing i realtid og næste-generations spejlrefleksioner. Sikr dig, at din næste PCSpecialist system er klar til, at du kan opleve dette nye niveau indenfor gengivelsesnøjagtighed og realisme.

Anbefalede Systemer

Ikke bare et spil. Det her er Battle Royale

Sæt dig selv op imod 100 andre spillere i dette opgør, hvor vinderen tager det hele, og strategisk gameplay er ligeså vigtigt som dine skydeevner. Player Unknown’s Battlegrounds kan være et utilgivende spil, der kan presse din PC til det yderste - vores mål er at undgå det med vores udvalg af anbefalede systemer.

Anbefalede Systemer

Placer blokke og gå på eventyr

Gå på eventyr i Minecraft. Spillet foregår i uendeligt genererede verdner med store, åbne landskaber - istoppede bjerge, sumpede vandområder, vidtomspændende græsarealer og meget mere! Forvandl dine Minecraft-oplevelser med den visuelle troværdighed fra realtids ray tracing drevet af NVIDIA GeForce RTX. RTX. Det sker nu.

Anbefalede Systemer

150 spillere. En mission.

En ny måde at spille battle royale på. Slå dig sammen med dine venner og hop ind på en slagmark med op til 150 spillere og forskellige spiltilstande. Udforsk Verdansk, som kombinerer nye og fan-foretrukne Call of Duty-lokaliteter. Se vores anbefalede gaming-systemer nedenfor, som er optimeret til Warzone.

Anbefalede Systemer

Sigt. Lad. Plyndr

Dette er dit hjem, fyldt til bristepunktet med plyndringsgods og vold—Borderlands. Spil alene eller sammen med andre som én af fire unikke Vault Hunters, saml masser af plyndringsgods og red galaksen fra militante organisationer. Start din dominans med vores spilbaserede pc-systemer.

Anbefalede Systemer

Hvor Legender Fødes

League of Legends er et hektisk, konkurrencepræget online spil, der blander hastigheden og intensiteten fra et RTS spil med RPG elementer. Du kan være sikker på, at vores gamer-PCer kan give dig den bedste platform, hvor du kan yde dit konkurrencemæssige bedste i et af de mest populære spil i verden.

Anbefalede Systemer

Forbered dig på mørket

Call of Duty®: Modern Warfare® river fans med i en utrolig rå, barsk og provokerende fortælling, der byder på enestående intensitet og kaster lys over moderne krigs omskiftelighed. Oplev den ultimative online legeplads med klassisk multiplayer eller bliv en del af et hold og spil sammen med andre i en samling af elite-missioner, som er tilgængelige for alle færdighedsniveauer.

Anbefalede Systemer

ERKLÆR DIN TROSKAB

Forfaderen til MMORPG-genren, World of Warcraft lever stadig i bedste vilkår. Vi har nøje udvalgt en række gamer-PCer, der kan hjælpe dig i dit eventyr i den nye udvidelse; 'Shadowlands'.

Anbefalede Systemer

Tag på eventyr tværs igennem Amerikas rå terræn

Efter et røveri der går helt galt i western-byen Blackwater, bliver Arthur Morgan og Van der Linde-banden tvunget på flugt. Efterhånden som voksende interne stridigheder truer med at splitte banden ad, må Arthur træffe et valg mellem sine egne idealer og loyalitet overfor banden der opfostrede ham. Vi har omhyggeligt udvalgt en række gaming PC'er til at hjælpe dig på din færd tværs igennem Amerikas rå terræn.

Anbefalede Systemer

Bliv en Pirat-legende

Eksotiske øer. Skjulte skatte. Gåder, kampe og rønner Det er den essentielle oplevelse af at være pirat. Udforsk verdenshavene, lev livet som pirat og nyd den bedste Windows 10 spilopleve med vores anbefalede systemer til Sea of Thieves.

Anbefalede Systemer

FORBUNDET GENNEM BLOD

Gears, fra en af de mest anerkendte sagaer indenfor gaming, er større end nogensinde før, med fem spændende tilstande og den dybeste kampagne hidtil. Med total krig på vej, bryder Kait Diaz fri for at afdække sin forbindelse til fjenden og opdager den sande trussel mod Sera – hende selv.

Anbefalede Systemer

Rush B. Stop ikke for noget.

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) viderebygger på det action-baserede gameplay som franchiset pionerede, da det udkom første gang for 12 år siden Få hver en mulig frame ud af din PC for at få den konkurrencemæssige fordel over dine fjender med vores udvalg af anbefalede gaming-PCer til CS:GO.

Anbefalede Systemer

Kom ind i Kampen. Tag Dine Venner Med.

Hver dag træder millioner af spillere verden over ind i kampen som en af over 100 Dota helte. Og uanset om de har spillet 10 eller 1.000 timer, er der altid noget nyt at opdage. Kom ind i kampen med en ny gamer-PC fra PCSpecialist.

Anbefalede Systemer

Verden har brug for Helte

Selvom Overwatch kan være et højhastigheds og hektisk team-baseret skydespil, kan det også have glidende gameplay og høj billedfrekvens fra selv de mest begynder-PCer. Sikr dig, at du beholder din konkurrencemæssige fordel med vores anbefalede specifikationer.

Anbefalede Systemer

Velkommen til fremtiden - prøv at undgå at ødelægge den

Mens du udforsker rummets yderste kroge og støder på en række grupperinger, der alle kæmper om magten, vil alles skæbne i Halcyon blive afgjort af den person, du beslutter dig for at blive. Tag på eventyr gennem The Outer Worlds med vores anbefalede spilbaserede pc'er.

Anbefalede Systemer

Begynd at forberede dig på afgang

Med alt fra lette fly til brede jetjagere kan du flyve med højdetaljerede og smukke flyvemaskiner i en utrolig realistisk verden. Opret din flyverute og flyv hvor som helst planeten. Nyd at flyve om dagen eller natten og stå overfor realistiske, udfordrende vejrforhold ved brug af vores udvalgte PC-systemer.

Anbefalede Systemer

Spil som en lovløs lejesoldat

Cyberpunk 2077 er en open-world, action-adventure-fortælling, der foregår i Night City, en megalopolis, der er besat af magt, glamour og kropsmodifikationer. Bliv cyberpunker, en urban lejesoldat udstyret med kybernetiske udvidelser og opbyg din legende på Night Citys gader. Se vores anbefalede systemer bygget med GeForce RTX realtids-ray tracing for realistiske spilleoplevelser.

Anbefalede Systemer

Opdag nye mysterier på månen

Dyk ned i Destiny 2's free-to-play-verden for at opleve hurtigt reagerende førstepersonskamp, udforsk mysterierne i vores solsystem, tilpas din vogter med unikt udstyr og slip elementære egenskaber løs på kraftfulde fjender.

Anbefalede Systemer

At fejle er ikke en mulighed

Bliv mester over gadgets og kunsten at destruere i Tom Clancys Rainbow Six Siege. Få den bedste gamer-PC til at stå ansigt til ansigt med intens nærkamp, høj dødelighed, taktisk beslutningstagen, teamplay og eksplosiv action.

Anbefalede Systemer
TILBAGE TIL TOPPEN