VÆLG DIT YNDLINGSSPIL

Til anbefalede PCSpecialist systemer


De ansatte hos PCSpecialist er også gamingentuasiaster, og vi forstår hvor forvirrende de anbefalede systemkrav for de seneste spil kan være. Denne side hjælper dig, ved at vise dig vores PCSpecialist anbefalede systemer, der er skræddersyet til hvert spil!

Kampen Fremskrider!

Fortnite er bygget på Epics Unreal Engine og er derfor virkelig godt optimiseret til den intense PvP kamp, bygningskonstruktion og destruktive omgivelser, du vil møde. Klik her for at se vores anbefalede specifikationer for at sikrer du er en bedre bygger og er klogere end dine modstandere.

Anbefalede Systemer

Ikke bare et spil. Det her er Battle Royale

Sæt dig selv op imod 100 andre spillere i dette opgør, hvor vinderen tager det hele, og strategisk gameplay er ligeså vigtigt som dine skydeevner. Player Unknown’s Battlegrounds kan være et utilgivende spil, der kan presse din PC til det yderste - vores mål er at undgå det med vores udvalg af anbefalede systemer.

Anbefalede Systemer

Verden har brug for Helte

Selvom Overwatch kan være et højhastigheds og hektisk team-baseret skydespil, kan det også have glidende gameplay og høj billedfrekvens fra selv de mest begynder-PCer. Sikr dig, at du beholder din konkurrencemæssige fordel med vores anbefalede specifikationer.

Anbefalede Systemer

Hvor Legender Fødes

League of Legends er et hektisk, konkurrencepræget online spil, der blander hastigheden og intensiteten fra et RTS spil med RPG elementer. Du kan være sikker på, at vores gamer-PCer kan give dig den bedste platform, hvor du kan yde dit konkurrencemæssige bedste i et af de mest populære spil i verden.

Anbefalede Systemer

Kom ind i Kampen. Tag Dine Venner Med.

Hver dag træder millioner af spillere verden over ind i kampen som en af over 100 Dota helte. Og uanset om de har spillet 10 eller 1.000 timer, er der altid noget nyt at opdage. Kom ind i kampen med en ny gamer-PC fra PCSpecialist.

Anbefalede Systemer

Rush B. Stop ikke for noget.

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) viderebygger på det action-baserede gameplay som franchiset pionerede, da det udkom første gang for 12 år siden Få hver en mulig frame ud af din PC for at få den konkurrencemæssige fordel over dine fjender med vores udvalg af anbefalede gaming-PCer til CS:GO.

Anbefalede Systemer

At fejle er ikke en mulighed

Bliv mester over gadgets og kunsten at destruere i Tom Clancys Rainbow Six Siege. Få den bedste gamer-PC til at stå ansigt til ansigt med intens nærkamp, høj dødelighed, taktisk beslutningstagen, teamplay og eksplosiv action.

Anbefalede Systemer

ERKLÆR DIN TROSKAB

Forfaderen til MMORPG-genren, World of Warcraft lever stadig i bedste vilkår. Vi har nøje udvalgt en række gamer-PCer, der kan hjælpe dig i dit eventyr i den nye udvidelse; 'Battle of Azeroth'.

Anbefalede Systemer

Velkommen til Los Santos & Blaine County

Udforsk verdnen i Grand Theft Auto V, der tilbyder friheden af en åben verden, historiefortælling, missionbaseret gameplay og online multiplayer. PC-versionen giver muligheden for at køre dette fantastisk smukke spil i 4k med teksturer i høj definition. Gå ikke glip af det med vores anbefalede gamer-PCer

Anbefalede Systemer

Bliv en Pirat-legende

Eksotiske øer. Skjulte skatte. Gåder, kampe og rønner Det er den essentielle oplevelse af at være pirat. Udforsk verdenshavene, lev livet som pirat og nyd den bedste Windows 10 spilopleve med vores anbefalede systemer til Sea of Thieves.

Anbefalede Systemer

Placer blokke og gå på eventyr

Gå på eventyr i Minecraft. Spillet foregår i uendeligt genererede verdner med store, åbne landskaber - istoppede bjerge, sumpede vandområder, vidtomspændende græsarealer og meget mere! Med opdaterede teksturer og kraften fra Java bør du sikre dig, at din PC kan klare opgaven med PCSpecialist.

Anbefalede Systemer

Det futuristiske Sport-Action spil

Vælg fra et udvalg af højtflyvende faretøjer, udstyret med store raketboostere for at score vanvittige mål i luften og lave utrolige, spilafgørende redninger! Sikr dig, at du aldrig misser muligheden for at score og får en konkurrencemæssig fordel med vores anbefalede systemer.

Anbefalede Systemer

Bliv et med junglen

Oplev det afgørende øjeblik for Lara Croft da hun bliver til Tomb Raider. Hæv niveauet i dit gameplay med ray-tracede skygger i realtid, drevet af GeForce GTX. Sikr dig, at dit system kan klare opgaven med vores anbefalede specifikationer.

Anbefalede Systemer

Black Ops er Tilbage

Call of Duty: Black Ops leverer den mest spændende krigsoplevelse hidtil med fokus på taktisk gameplay og spillerens valgmuligheder. Gør dig klar til CoDs første skridt ind i Battle Royale genren; Blackout med et PCSpecialist system.

Anbefalede Systemer

Du bliver aldrig den samme igen

Det mest intense, indlevende Battlefield til dato. Hver en kamp er forskellig. Hver en soldat er unik. Hver en historie er endnu ikke fortalt. Optimiseret til GeForce RTX - der leverer ray tracing i realtid og næste-generations spejlrefleksioner. Sikr dig, at din næste PCSpecialist er klar til, at du kan opleve dette nye niveau indenfor gengivelsesnøjagtighed og realisme.

Anbefalede Systemer

Lev Horizon Livet

Oplev en delt verden med dynamiske årstider. Udforsk smukke omgivelser, saml over 450 biler og bliv en Horizon Superstar i det historiske Storbritannien. Stød på højhastighedsræs uden nogle problemer med dit næste PCSpecialist system.

Anbefalede Systemer

Vi bruger cookies for at kunne give dig en bedre oplevelse. Fortsæt med at browse hvis du har det fint med dette, eller læs vores fortrolighedspolitik her.