Vælg dit yndlingsspil

Til anbefalede PCSpecialist systemer

De ansatte hos PCSpecialist er også gamingentuasiaster, og vi forstår hvor forvirrende de anbefalede systemkrav for de seneste spil kan være. Denne side hjælper dig, ved at vise dig vores PCSpecialist anbefalede systemer, der er skræddersyet til hvert spil!

Kampen Fremskrider!

Fortnite er bygget på Epics Unreal Engine og er derfor virkelig godt optimiseret til den intense PvP kamp, bygningskonstruktion og destruktive omgivelser, du vil møde. Klik her for at se vores anbefalede specifikationer for at sikrer du er en bedre bygger og er klogere end dine modstandere.

Anbefalede Systemer
apex-legends

Erobr med personlighed

Vælg mellem en række forbrydere, soldater, utilpassede og vantro, som hver har sit sæt af færdigheder. Apex Games byder alle spillere velkommen – overlev længe nok, og du vil blive en Legende. Vis dem hvad du står for i Apex Legends, klar til at køre med vores PCSpecialist spilbaserede PC'er.

Anbefalede Systemer

Velkommen til Los Santos & Blaine County

Udforsk verdnen i Grand Theft Auto V, der tilbyder friheden af en åben verden, historiefortælling, missionbaseret gameplay og online multiplayer. PC-versionen giver muligheden for at køre dette fantastisk smukke spil i 4k med teksturer i høj definition. Gå ikke glip af det med vores anbefalede gamer-PCer

Anbefalede Systemer

Nedbryd grænserne

VALORANT er din globale scene, hvor du kan konkurrere. I spillet, som rummer mere end blot våben og patroner, vælger du en agent, der er udstyret med tilpasningsdygtige, hurtige og dødbringende færdigheder, som skaber muligheder for at vise hvad du kan med et gevær. Brug kreativitet som dit våben, og udkonkurrer dine modstandere med vores anbefalede gaming pc'er.

Anbefalede Systemer

Det futuristiske Sport-Action spil

Vælg fra et udvalg af højtflyvende faretøjer, udstyret med store raketboostere for at score vanvittige mål i luften og lave utrolige, spilafgørende redninger! Sikr dig, at du aldrig misser muligheden for at score og får en konkurrencemæssig fordel med vores anbefalede systemer.

Anbefalede Systemer

Den næste generation af målrettet krig

Det mest intense, indlevende Battlefield til dato. Hver en kamp er forskellig. Hver en soldat er unik. Hver en historie er endnu ikke fortalt. Sikr dig, at dit næste PCSpecialist system er klar til at opleve de kampe i massiv skala med 128 spillere, som Battlefield 2042 tilbyder.

Anbefalede Systemer

Land, saml, overlev!

Land på strategiske placeringer, saml våben og forsyninger og overlev for at være det sidste hold, der står, på tværs af forskellige og mangeartede Kampscener Sid klar, hop ind og vær kampklar til at samle og skyde med de nyestePCSpecialist gaming pc'er.

Anbefalede Systemer

Placer blokke og gå på eventyr

Gå på eventyr i Minecraft. Spillet foregår i uendeligt genererede verdner med store, åbne landskaber - istoppede bjerge, sumpede vandområder, vidtomspændende græsarealer og meget mere! Forvandl dine Minecraft-oplevelser med den visuelle troværdighed fra realtids ray tracing drevet af NVIDIA GeForce RTX. RTX. Det sker nu.

Anbefalede Systemer

Velkommen til Al Mazrah.

Hop ind i kampen og oplev den næste udgave af Call of Duty®s kæmpe gratis Battle Royale. Udforsk den nye bane og fordyb dig selv i helt nye gameplay-innovationer, nye spillermekanikker og den helt nye DMZ-spilletilstand. Se vores anbefalede gaming-systemer nedenfor, som er optimeret til Warzone.

Anbefalede Systemer

Hvor Legender Fødes

League of Legends er et hektisk, konkurrencepræget online spil, der blander hastigheden og intensiteten fra et RTS spil med RPG elementer. Du kan være sikker på, at vores gamer-PCer kan give dig den bedste platform, hvor du kan yde dit konkurrencemæssige bedste i et af de mest populære spil i verden.

Anbefalede Systemer

Træd ind i en stor, magisk eventyrverden

Udforsk fantasiverden Teyvat. Opbyg dit hold med et udvalg på over 60 karakterer (med flere på vej!) - hver har deres unikke evner, personligheder og kampstil. Få dit næste femstjernede banner med PCSpecialist PC.

Anbefalede Systemer

ERKLÆR DIN TROSKAB

Forfaderen til MMORPG-genren, World of Warcraft lever stadig i bedste vilkår. Vi har nøje udvalgt en række gaming pc'er, der kan hjælpe dig i dit eventyr i den nye udvidelse; 'Dragonflight'.

Anbefalede Systemer

Udforsk med uovertruffen frihed

Udforsk universet i 2330 og besøg nye planeter, der ligger langt uden for vores solsystem. Beslut dig for hvem du vil være, og hvad du vil blive. Tag på opdagelse på mere end 1.000 planeter, og påbegynd din næste mission med en PCSpecialist gaming-PC.

Anbefalede Systemer

Bliv en Pirat-legende

Eksotiske øer. Skjulte skatte. Gåder, kampe og rønner Det er den essentielle oplevelse af at være pirat. Udforsk verdenshavene, lev livet som pirat og nyd den bedste Windows 11 spiloplevelse med vores anbefalede systemer til Sea of Thieves.

Anbefalede Systemer

Rush B. Stop ikke for noget.

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) viderebygger på det team-baserede gameplay, som serien indførte, da den udkom første gang for mere end et årti siden. Få hver en mulig frame ud af din PC for at få den konkurrencemæssige fordel over dine fjender med vores udvalg af anbefalede gaming pc'er til CS:GO.

Anbefalede Systemer

Kom ind i Kampen. Tag Dine Venner Med.

Hver dag træder millioner af spillere verden over ind i kampen som en af over 100 Dota helte. Og uanset om de har spillet 10 eller 1.000 timer, er der altid noget nyt at opdage. Kom ind i kampen med en ny gamer-PC fra PCSpecialist.

Anbefalede Systemer

En fremtid, der er værd at kæmpe for

En ny æra er begyndt med Overwatch 2, som er et holdbaseret actionspil, der finder sted i den optimistiske fremtid, hvor hver kamp er en ultimative 5-mod-5 brydekamp på kamppladsen. Følg med dine holdkammerater med disse anbefalede systemer fra PCSpecialist.

Anbefalede Systemer

Begynd at forberede dig på afgang

Med alt fra lette fly til brede jetjagere kan du flyve med højdetaljerede og smukke flyvemaskiner i en utrolig realistisk verden. Opret din flyverute og flyv hvor som helst planeten. Nyd at flyve om dagen eller natten og stå overfor realistiske, udfordrende vejrforhold ved brug af vores udvalgte PC-systemer.

Anbefalede Systemer

Udforsk fremtidens by

Bliv cyberpunker, en urban lejesoldat udstyret med kybernetiske udvidelser og opbyg din legende på Night Citys gader. Oplev Night City udsmykket med ray-tracing i realtid og realistisk lys med de nyeste PCSpecialist gaming pc'er.

Anbefalede Systemer

Tusindvis af våben, millioner af muligheder.

Pioner! Hop ombord på Astral-ekspressen og vær klar til at tage ud på en rejse mod stjernerne med en PCSpecialist PC. Det enorme univers, smukke stjerner og unikke galaktiske eventyr venter på dig!

Anbefalede Systemer

At fejle er ikke en mulighed

Bliv mester over gadgets og kunsten at destruere i Tom Clancys Rainbow Six Siege. Få den bedste gamer-PC til at stå ansigt til ansigt med intens nærkamp, høj dødelighed, taktisk beslutningstagen, teamplay og eksplosiv action.

Anbefalede Systemer

Bliv en del af troldmandsverden

Udforsk den åbne verden som en ung heks eller troldmand, deltag i undervisningen og lær trylleformularer på Hogwarts, besøg Hogsmeade for at få en smørøl eller vov dig ind i Den Forbudte Skov i dette fordybende RPG-spil.

Anbefalede Systemer

Bliv en Elden Lord

Dræb alle de halvguder, der står i vejen for dig, og gør krav på skårene af Elden-ringen. Med en PCSpecialist gaming-PC sørger vi for, at du ikke går glip af de perfekte undvigelser og parader i spillet, og at du langt sjældnere vil opleve "Game over"-skærmen.

Anbefalede Systemer

Velkommen til helvede

Slut dig til de endeløse kampe mellem High Heavens og Burning Hells i Diablo IV. Tag et hovedspring i dybderne med en NVIDIA-drevet gaming-pc fra PCSpecialist, som ganger ydeevnen med i gennemsnit 2,5 ved 4K med DLSS 3 og Reflex.

Anbefalede Systemer
TILBAGE TIL TOPPEN