AMD

Enabling Today, Inspiring Tomorrow.

Utrolig gaming
ydeevne

Som lederen indenfor PC gaming teknologi, er AMD dedikeret til at levere de innovative teknologier, åbne standarder og den solid støtte til industrien, der er nødvendig for at skabe den bedst mulige gamingoplevelse til PC.

Fremstillet for at inspirere og styrke gamere, streamere og skabere. Processorerne i AMDs Ryzen™ 3000-serie er de mest avancerede 1 stationære processorer i verden, de yder ikke blot, de er designet til at vinde.

Lær Mere

Gode gaming-oplevelser skabes ved at bryde reglerne. Grafikkortene i AMD Radeon™ RX 5700-serien er drevet af den helt nye RDNA-arkitektur og designet fra bunden for enestående ydeevne i 1440p samt enestående strømeffektivitet for gaming i høj opløsning.

Lær Mere

Den første stationærprocesser med 32 kerner, designet til at styrke skabere af digitalt indhold. 2. Generations AMD Ryzen™ Threadripper processoren kommer med ekstremt avanceret teknologi samt den rene kraft af op til 64 processortråde, så det er kun fantasien, der sætter grænser for din kreativitet.

Lær Mere

Radeon™ Pro WX-serien af grafikkort er optimeret til open source-software, udsættes for omfattende ISV-applikationscertificeringstests og er designet af professionelle, der skubber grænserne for videnskab, teknologi og ingeniørkunst.

Lær Mere

Vi bruger cookies for at kunne give dig en bedre oplevelse. Fortsæt med at browse hvis du har det fint med dette, eller læs vores fortrolighedspolitik her.