ELGATO CAPTURE-APPARATER

SPIL OG SKAB UDEN AT GÅ PÅ KOMPROMIS

HARDWARE OG SOFTWARE SOM GIVER ALLE SKABERE VÆRKTØJERNE TIL AT PRODUCERE PROFESSIONELT INDHOLD AF HØJ KVALITET

Spil og skab uden at gå på kompromis. Konfigurer din næste PCSpecialist streaming-PC med et Elgato capture-apparat og oplev ultra-lav forsinkelse, afspilning i høj kvalitet og uovertruffen streaming software-integration.

KONFIGURER STREAMING-PC'er
KONFIGURER MED CORSAIR iCUE

4K60 PRO

Optag 4K HDR. Fejlfrit.

4K60 Pro er en førsteklasses capture-løsning som tager produktionskvalitet til ekstreme højder og understøtter krystalklar 4K-opløsning med 60 billeder i sekundet samt dynamisk HDR10-billeddannelse.

HD60 PRO

Stream og optag. Perfekt.

Du søger det bedste og stræber efter præcision. Med optimal videooptagelse, dedikeret kryptering, ultra-lav forsinkelsesteknologi og mere er HD60 Pro din nøgle til at låse op for indhold af højeste kaliber.

HD60 S

Stream og optag. Omgående.

Du udvikler dit indhold løbende. Stream og optag dine fineste gaming-øjeblikke med HD60 S, og udnyt det ultimative fundament for at demonstrere hvad du virkelig er i stand til.

Omgående skabelse

STREAM KONTROL

Tilpas din stream uden begrænsninger. Tilføj dit webkamera, overlejringer, varsler og mere, og tilpas dit layout hurtigt med scener.

FLASHBACK-OPTAGELSE

Glemte du at trykke optag? Ingen problem. Glid blot tilbage i tid og optag alle øjeblikke med tilbagevirkende kraft.

LIVE COMMENTARY

Tilføj din stemme med den indbyggede Live Commentary-funktion, så du er helt klar til det store show.

PCSpecialist streaming-PC'er

Kombiner et Elgato capture-apparat med en PCSpecialist streaming-PC og begynd at transmittere eller optage dit fantastiske gameplay.

LEARN MORE