Rabatfestival

D. 27. aug. - 5. sep. 2021

Hvad er Intel Gamer Days?

Intel og andre topnavne indenfor elite PC-gaming, e-sport og streaming samarbejder om at tilbyde årets bedste tilbud og giveaways. Dette er Intel® Gamer Days.

Tag dit virtuelle armbånd på. Vælg din mest larmende festivalskin Og vent på droppet. Intet bringer følelsen af fest til produkttilbuddet. Med 10 dage fyldt med rabatter, lanceringer og overraskende headliners, hejst på skuldrene af nogle ret vilde giveaways. Velkommen til Intel® Gamer Days Festival.

#IntelGamerDays

Flere oplysninger

11th Generation
Intel® Core Processorer

Gaming and beyond.

Udviklet til spil

Balanceret ydeevne optimeret til gaming

Lavet til at skabe

Kom nemt gennem komplekse arbejdsopgaver med indholdskabelse

Spil for et publikum

Maksimér optagelseskvaliteten og oprethold FPS i spillet

Tilpasset ydeevne

Avanceret overclock-styring for ikke-begrænsede processorer1

Flere oplysninger

Få udstyret i orden

Få op til kr 630,-+ i software, når du køber en kvalificeret Intel® Core™ processor-baseret enhed.

Flere oplysninger

Vind STORT

Intel Gamer Days & Corsair
Giveaway med ultimativt gaming setup
Til en værdi af over kr 55.517,-!*

VInd STORT med Corsair og PCSpecialist under Intel Gamer Days. Få chancen for at VINDE det ULTIMATIVE gaming og streaming setup med det bedste indenfor PCSpecialist iCUE Gaming PC og et kæmpe udvalg af CORSAIR og Elgato periferiudstyr og tilbehør.

Bliv klar til esport

Vind en ESL-certificeret esportsturnerings gaming PC.

I anledningen af Intel Gamer Days, giver PCSpecialist dig muligheden for at vinde en ESL-certificeret turneringsesport PC, som er kr 18.034,- værd!! Deltag nu for at blive esports-klar og spille som en professionel.

    1Oplåste funktioner fås med udvalgte chipset- og processorkombinationer. Ændring af clock-frekvens eller -spænding kan bryde enhver produktgaranti og reducere stabiliteten, sikkerheden, ydeevnen og levetiden for processoren og andre komponenter. Tjek med system- og komponentproducenter for flere oplysninger..

    * Priser er baseret på MSRP

    Konkurrencer er kun åbent for Storbritannien og udvalgte EU-lande. Se hvilke lande vi leverer til her: pcspecialist.co.uk/europe

    Der vil blive gjort et rimeligt forsøg på at kontakte vinderen - Hvis der ikke modtages et svar, vil der blive valgt en anden vinder. Vindere vil blive notificeret via e-mail og vil også blive offentliggjort på PCSpecialists sociale medier.

    PC-giveawayens vilkår og betingelser kan findes på konkurrencens Gleam.io tilmeldingsside

Vi bruger cookies for at kunne give dig en bedre oplevelse. Fortsæt med at browse hvis du har det fint med dette, eller læs vores fortrolighedspolitik her.