Gaming PC-ydelse med Intel®-teknologi

SPIL + OPTAG + STREAM
UDEN KOMPROMIS

De nyeste Intel® Core™-processorer giver den seriøse regnekraft, der er nødvendig for at give et glat gameplay på dagens toptitler, mens du deler oplevelsen med andre.

Intels nye generation af processorer, 9. Generations Intel® Core™ processor familien, har funktioner og forbedringer der virkelig vækker begejstring. Uanset om vi snakker en fantastisk in-game oplevelse med livestreaming og gnidningsfri optagelse af højdepunkter eller at skabe og dele med mindre ventetid, er den nye generation af processorer klar til at træde op på et nyt trin.

Lær Mere

Desktop-kaliber ydeevne - som giver gode spiloplevelser på de seneste AAA-titler. Spil, Optag, Stream kompromisløst nu på bærbare drevet af 9. Generation Intel® Core™ processorer.

Lær Mere

Intel® Core™ X-serien af processorer har op til 18 kerner, 36 tråde og 4,5 GHz makismal processorfrekvens. Disse processorer, der er designet til intense flertrådede belastninger har kraften til optagelse, animation, design, kodning og streaming.

Lær Mere

Mød nutidens lagringsbehov og forbered dig på morgendagens voksende behov med Intel® SSD 760p- og 660p-serien. Vælg din i dit næste PCSpecialist-system.

Lær Mere

Vi bruger cookies for at kunne give dig en bedre oplevelse. Fortsæt med at browse hvis du har det fint med dette, eller læs vores fortrolighedspolitik her.