nvidia back to school visual

Studer, spil, skab. Accelereret.

Få AI-hjælp fra NVIDIA.

Konfigurer Nu

NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Series-stationære og Studio-laptops bruger styrken ved AI til at accelerere dine spil, skabning og læring. Giv de nyeste spil superstyrke med realistiske AI-dreven grafik, få adgang til den eksklusive NVIDIA Studio-platform med kreative værktøjer og teknologi, og accelerer STEM-applikationer så du får skolearbejdet klaret hurtigere. Plus, Max-Q-teknologi optimerer batterilevetiden, akustik og effektivitet, hvilket giver mulighed for tyndere og lettere designs, der passer til dit studieliv.

Anbefalede specifikationer

Vector R70A

Vector-R70A

Fra kr 12.650,- inkl. moms og levering.

 • AMD Ryzen 7 7700X
 • Windows 11 Pro
 • ASUS® PRIME X670-P-CSM
 • 32GB Corsair VENGEANCE 4800MHz KIT
 • 12GB GEFORCE RTX 3060
 • 1TB SOLIDIGM P41+ GEN 4 M.2

Vector Q40A

Vector-Q40A

Fra kr 14.660,- inkl. moms og levering.

 • AMD Ryzen 9 7900X
 • Windows 11 Home
 • ASUS® PRIME X670-P-CSM
 • 32GB Corsair VENGEANCE 4800MHz KIT
 • 8GB GEFORCE RTX 4060 Ti
 • 1TB SOLIDIGM P41+ GEN 4 M.2

Vector R80I

Vector-R80I

Fra kr 17.960,- inkl. moms og levering.

 • Intel® Core™ i7-14700K
 • Windows 11 Pro
 • ASUS® PRIME Z790-P
 • 32GB Corsair VENGEANCE 4800MHz KIT
 • 12GB GEFORCE RTX 4070
 • 512GB SOLIDIGM P41+ GEN 4 M.2

Få AI-hjælp fra NVIDIA.

Om så du knuser AI-algoritmer, knuser dine modstandere eller skaber dit næste mesterværk, så er AI her for at hjælpe dig med at nå til tops. Det er din assistent der altid er tændt og tilstede på campus, der bruger dine bedste talenter og gør dem - og dig - endnu bedre. Med AI-accelererede apps og værktøjer, er de øvre grænser for det du pleje at kunne nu blevet startpunktet - hvad du gør nu er op til dig.

Studer hurtigere

Study Faster Chart

Relativ ydeevne

Enscape med DLSS på 1080p på RTX 4060 Laptop GPU (80 W GPU TGP).

Spil hurtigere

Relativ ydeevne

Portal med RTX på 1080p, indstillet til Ultra-kvalitet, DLSS 3 Frame Generation kvalitetstilstand på RTX 4060 Laptop GPU (80 W GPU TGP).

Skab hurtigere

Relativ ydeevne

D5 Render med DLSS 3 Frame Generation og Super Resolution på RTX 4060 Laptop GPU (80 W GPU TGP).

Drevet af NVIDIA Max-Q-teknologi

Bærbar, stille og kraftfulde laptops

laptop icon

Tynd og kraftfuld

GeForce driver verdens tyndeste, højtydende laptops, et musthave for studerende på farten. Der er mange designs under 20 mm og under 4 pund.

battery icon

Øget batterilevetid

NVIDIA Advanced Optimus® og Battery Boost-teknologi arbejder sammen om at forlænge batterilevetiden.

speaker icon

Musestille

Hold forstyrrelserne nede med WhisperModes AI-drevne algoritme. Du skal blot tilslutte strømmen og vælge det ønskede lydniveau for den bedste balance mellem akustik og ydeevne.

Accelerér dine studier

GeForce RTX 40 Series Laptop GPU'er accelererer topapplikationerne, der bruges til ingeniørarbejde, arkitektur, computervidenskab, datavidenskab, økonomi og mere. Det betydere mere flydende 3D-design- og modellering, hurtigere AI-træning- og simulering, samt mere præcise maskinlæringsmodeller. GeForce Laptop GPU'er giver dig den styrke du skal bruge. Både til skolearbejde på lavt og højt niveau. Kom ud af computerlaboratoriet, bliv hurtigere færdig med hjemmearbejde og studer hvor som helst, med en computer, der kan det hele.

nvidia studio laptop

STEM-applikationsydelse

Gennemsnitlig laptop

STEM-applikationsydelse

Ingeniørarbejde: SOLIDWORKS MicroMax Test på 1080p (fps) | Kunstig intelligens: Træning med MLPerf-gyldig TensorFlow/ResNet50 på WSL (billeder/sek) | Datavidenskab: RAPIDS med 100K/200K prøver | Gennemsnitlig Laptop er Intel Core i7 13th Gen.

De bedste STEM-apps accelereret af GeForce Bærbare

stem apps

Sæt gang i dit spil

GeForce RTX 40 Series driver verdens hurtigste laptops, så du kan nyde de nyeste og bedste spil. Oplev den mest realistiske og fordybende grafik med Ray Tracing, et kvantespring i ydelse med AI-drevet DLSS 3 og den laveste systemlatens og bedste responstid, der giver den ultimative konkurrencefordel.

dlss games

Gaming-ydeevne

GeForce RTX 4060 Laptop GPU

Average Laptop

Gaming performance chart

RTX ON (Ray Tracing, DLSS og DLSS 3 Frame Generation) når det er tilgængeligt. Gennemsnitlig laptop har ikke disse funktioner.

Intel Core i9 Graphics mod GeForce 4060 Laptop GPU (80 W GPU TGP). Gennemsnitlig billeder per sekund på 1080p, indstillet til Ultra-kvalitet, Ultra Ray Tracing, DLSS Kvalitet. Fortnite-indstillinger: 1080p, Epic-forhåndsindstilling, Ray Tracing slået til, DLSS Kvalitet.

DLSS 3

Multiplicer ydelse med AI

Få et massivt boost i ydelse med DLSS 3, et revolutionært gennembrud i AI-dreven grafik. DLSS 3 er dervet af GeForce RTX 40 Series og bruger AI til at skabe yderligere billeder i høj kvalitet.

Ray Tracing

Hyperrealistisk Superhurtigt.

Oplev utroligt detaljerede virtuelle verdener som aldrig før med styrken fra RTX 40 Series Laptops og tredje generations RT-kerner. Ray Tracing simulerer lysets fysiske adfærd, hvilket giver de mest visuelt intense spil renderinger i realtid med biografkvalitet.

Nvidia Reflex

Sejr målt på millisekunder

NVIDIA Reflex leverer den laveste latenstid og bedste reaktionsevne for at give den ultimative konkurrencefordel. Reflex er bygget til at optimere og måle systemlatenstid og giver hurtigere målfinding, hurtigere reaktionstider og den bedste sigtepræcision til konkurrencespil.

Dine ideer, accelereret med NVIDIA Studio

GeForce RTX 40 Series Laptops giver den ultimative ydelse i alle dine kreative projekter. Brug styrken i AI til nemt at tilføje avancerede effekter. Få eksklusiv adgang til Studios værktøjspakke så som NVIDIA Broadcast-appen, der giver forbedret indholdsskabning, samarbejde og fjernlæring. Og lås op for maksimal stabilitet og lynhurtig ydelse i dine kreative bedrifter med NVIDIA Studio Drivers. Fra rendering af 3D-modeller til redigering af 8K HDR RAW-video, eller at give dit hjemmearbejde lidt ekstra opmærksomhed, der giver bonuspoint, så har du endelig mulighed for at gøre din kreative vision til virkelighed - hurtigt.

nvidia-studio

Ydeevne til skabere

Kortere ventetid er bedre

Average Laptop

creator performance chart

Hardware: Testet på NVIDIA Studio-laptop med GeForce RTX 4060 Laptop GPU på 60 W TGP og Intel Core i7 13th Gen og MacBook Pro 14" med M2 Pro.

Software: Blender 3.1 OpenData benchmark med henholdsvis OptiX- og Metal-gengivelsesmotorerne. Samlet DaVinci Resolve-kodningstid (5 tests) Adobe Photoshop ACR Superopløsning.

De bedste indholdssakberapps accelereret af GeForce bærbare.

creator apps

Eksklusive studio-apps og software

Kreative værktøjer til skole

nvidia-broadcast

Gør det stort og gør det live

NVIDIA Broadcast-appen omdanner dit rum til at hjemmestudie ved at opgradere webcams, mikrofoner og højtalere til premium-enheder gennem styrken bag AI. Forbedr dine live streams, stemme-chats og videokonferencer med lyd- og videoeffekter som støjreducering, virtuelle baggrunde og mere.

nvidia canvas

Put AI i maleriet

Brug kunstig intelligens til at forvandle simple penselstrøg til realistiske landskabsbilleder med NVIDIA Canvas-appen. Skab baggrunde hurtigt eller sæt farten op i din konceptudforskning, så du kan bruge mere tid på at visualisere ideer. Med Canvas' AI på dit projekthold, får du uendeligt med kreative muligheder.

nvidia broadcast

Forbind dine kreative verdener

Forbind dine favoritapps fra Autodesk, Adobe, Epic og meget mere til NVIDIA Omniverse™ og åbn op for et helt nyt univers af fart og muligheder. Uanset om du skaber animerede film eller lamslående digital kunst og design, er Omniverse på Studio-bærbare den ultimative måde at accelerere dine kreative arbejdsgange på.

nvidia pegi

©© 2023 NVIDIA Corporation. NVIDIA, NVIDIA-logoet, GeForce, GeForce Experience, GeForce RTX og G-SYNC er registrerede varemærker og/eller varemærker tilhørende NVIDIA Corporation i USA og andre lande.