GeForce RTX 3050

Det ultimative spil

GeForce RTX™ 3050 er bygget med den kraftfulde grafikydeevne fra NVIDIA Ampere arkitekturen. Den tilbyder dedikerede 2. generations RT-kerner og 3. generations Tensor-kerner, nye streaming-multiprocessorer og højhastigheds G6-hukommelse, som kan håndtere de nyeste spil. Tag skridtet op med GeForce RTX.

Konfigurer Nu

* Billedet vises kun til illustrative formål. Den konfigurerede komponent kan variere i mærke, æstetik og hardware-specifikationer.

Anbefalede specifikationer

Quartz Spark

Quartz-Spark

Fra kr 6.860,- inkl. moms og levering.

 • AMD Ryzen 5 5500
 • Windows 11 Home
 • GIGABYTE B550 GAMING X V2
 • 16GB Corsair VENGEANCE 3200MHz
 • 8GB GEFORCE RTX 3050

Quartz Nova

Quartz-Nova

Fra kr 9.260,- inkl. moms og levering.

 • Intel® Core™ i5-12600K
 • Windows 11 Home
 • GIGABYTE B760 GAMING X AX DDR4
 • 16GB Corsair VENGEANCE RGB PRO 3200MHz
 • 8GB GEFORCE RTX 3050

Quartz Master

Quartz-Master

Fra kr 10.090,- inkl. moms og levering.

 • AMD Ryzen 7 5800X
 • Windows 11 Home
 • ASUS® STRIX B550-F GAMING WIFI II
 • 16GB Corsair VENGEANCE RGB PRO 3600MHz
 • 8GB GEFORCE RTX 3050

KUN PÅ GEFORCE RTX

Verdens hurtigste GPU'er

NVIDIA Ampere-arkitektur

Mest realistiske og indlevende grafik

2. generations ray-tracing

AI-acceleret ydeevne

NVIDIA DLSS

Laveste systemlatens

NVIDIA Reflex

Den bedste oplevelse for ethvert spil

Game Ready Drivers

Bygget til streaming

NVIDIA Encoder

AI-styrket stemme og video

NVIDIA Broadcast

Sæt fut i din kreativitet

NVIDIA Studio

RTX. It’s On.

Ultimativ ray-tracing og AI

NVIDIA RTX er den mest avancerede platform til ray-tracing og AI-teknologier, som revolutionerer måderne, hvorpå vi spiller og skaber. Over 150 spil og apps bruger RTX til at levere realistisk grafik med utrolig hurtig ydeevne eller banebrydende nye AI-funktioner såsom like NVIDIA DLSS og NVIDIA Broadcast. RTX er den nye standard.

Få hurtigere ydeevne med NVIDIA DLSS

MAKS. FPS. MAKS. KVALITET. DREVET AF AI.

Få en forøgelse af din ydeevne med NVIDIA DLLS (Deep Learning Super Sampling). AI-specialiserede Tensor-korner i GeForce RTX GPU'er giver dine spil et hastighedsboost med kompromisløst billedkvalitet. Det lader dig skrue op for indstillingerne og opløsning, som giver dig en endnu bedre visuel oplevelse.

LÆR MERE

* Optagelsen er foretaget på en stationær computer med RTX 3080

Ray Tracing

Ray tracing er den hellige gral indenfor spilgrafik. Den simulerer den fysiske optræden af lys for at bringe rendering i realtid og filmkvalitet til selv de mest visuelt intense spil.

SEJR MÅLT I MILLISEKUNDER

NVIDIA Reflex leverer den ultimative konkurrencefordel. Den laveste forsinkelse. Den bedste reaktionsevne. Drevet af GeForce RTX 30 Series GPU'er og NVIDIA® G-SYNC® Displays med Reflex. Find mål hurtigere, reagér hurtigere og øg sigtepræcisionen gennem en revolutionerende række teknologier bygget til at formindske og måle systemlatens for konkurrencedrevne spil.

GAME READY DRIVERS

DEN BEDSTE OPLEVELSE I ETHVERT SPIL

GeForce Game Ready drivere leverer den bedste oplevelse i dine yndlingsspil. De er fintunede i samarbejde med udviklere og testes nøje på tværs af tusindvis af hardwarekonfigurationer for at opnå den maksimale ydeevne og pålidelighed. Game Ready drivere tillader dig også at optimere spilindstillinger med et enkelt klik og forstærker dig med den seneste NVIDIA teknologi. Det er, hvad vi kalder Game Ready.

BYGGET TIL LIVESTREAMING

Stjæl rampelyset med fantastisk grafik og glat, stutterfri live streaming. GeForce RTX GPU'er kommer med avancerede streamingfunktioner takket være NVIDIA Encoder (NVENC), som er bygget til at levere utrolig ydeevne og billedkvalitet. Derudover låser eksklusive optimeringer til alle dine yndlingsstreamingapps op for muligheden for at give dit publikum din bedste indsats - hver gang.

DIT AI-DREVNE HJEMMESTUDIE

NVIDIDA Broadcast-appen transformerer ethvert værelse til et hjemmestudio - hvilket bringer dine livestreams, voicechats og videoopkald op på et nyt niveau med kraftfulde AI-effekter såsom støjfjernelse, virtuel baggrund og mere.

LÆR MERE

OPTIMER DIT KREATIVE ARBEJDE

Bring dine kreative projekter op på et nyt plan med GeForce RTX 30 Series GPU'er. Oplev AI-acceleration i de mest populære kreative apps og styrk dine arbejdsgange med NVIDIA Studio-platformen, der har dedikere drivere og eksklusive værktøjer. Uanset om du renderer komplekse 3D-scener, redigerer video i 4K eller livestreamer med den bedste indkodning og billedkvalitet giver GeForce RTX-grafikkort dig ydeevnen til at skabe det bedste, du kan.

LÆR MERE