870 QVO SSD

Mere tilgængelig terabyte-kapacitet.

870 QVO SSD giver dig stor plads med solid ydeevne og pålidelighed med enestående værdi.

Samsung SSD 870 QVO er pakket med Samsungs banebrydende ydeevne til en overkommelig pris. Perfekt til PC- og laptop-brugere på udkig efter en kombination af kapacitet og ydeevne i et enkelt drev. Mød din første terabyte SSD: Samsung SSD 870 QVO.

Konfigurer Nu

Kvalitet og værdioptimeret SSD

Mere tilgængelig terabyte-kapacitet. 870 QVO SSD giver dig stor plads med solid ydeevne og pålidelighed med enestående værdi. Dette gennembrud blev nået med Samsungs seneste 4-bit MLC NAND flash-teknologi. Nu er det tid til at opgradere eller udvide til den hurtige SSD du har brug for.

Sæt farten op til en ny normal

Sæt farten op på det hele. En læsehastighed på op til 560 MB/s og skrivehastighed på 530 MB/s giver oplevelsen af en ny computer med hurtigere opstart, nedlukninger, overførsler og reaktionstid fra programmerne. Intelligent TurboWrite accelererer skrivehastigheden og fastholder en langvarig høj ydeevne med en større variabel buffer.

Smart kompatibilitet

Få gavn af hurtigere, mere flydende kommunikation med dit værtssystem. Den reviderede ECC* algoritme og en ny MJX-styreenhed genererer højere hastigheder og den styrkede queued trim forbedrer Linux-kompatibliteten.