PCSpecialist og Sidemen

Tilslut dig elitegruppen med en skræddersyet PC

Gør din kampstation komplet med en PCSpecialist PC fra Sidemen, der er optimeret til gaming, streaming og indholdsskabelse!

Konfigurer Nu
Køb som samlet på forhånd

Tilslut dig elitegruppen

Bliv en del af elitegruppen af Sidemen-godkendte gaming-PC-ejere i dag! Uanset om du leder efter den perfekte PC til at spille nogle få spil eller følge i dine yndligs-youtuberes fodspor, har vi det, du har brug for!

Geforce RTX 30 Series PCs

Det ultimative spil

Computere med GeForce RTX™ 30 Series grafikkort giver den ultimative ydelse til gamere og kunstnere. De er drevet af Ampere—NVIDIAs 2. generations RTX-konstruktion—med nye RT-kerner, Tensor-kerner og streaming multi-processorer for den mest realistiske ray-tracing-grafik og banebrydende AI-funktioner.

Konfigurer Nu

Den Perfekte Sidemandsopsætning

Konfigurér din gaming-PC fra Sidemen i dag!

Alle PC'er fra Sidemen er håndbyggede til at dække dine behov, og indeholder al den seneste hardware! Ikke blot holder de dig på toppen af dit spil, men med tilføjelsen af Sidemen-logoet, skiller de sig ud fra resten!

Det bedste til indholdsskabelse

  • Extrem Gaming
  • Optimeret til streaming
  • Højtydende redigering

PCSpecialist PC'ere fra Sidemen kan spille alle de nyeste og bedste spil ved de højeste indstillinger, uden at få sved på panden.

Vis dig selv frem for verden, og sørg for, at din streaming ikke begrænser dit gameplay med en PCSpecialist PC fra Sidemen.

Redigér problemfrit og gengiv på ingen tid! Boost din indholdsproduktivitet med de højtydende evner i PCSpecialist-Sidemen-Pc'erne.