PCSpecialist og Sidemen

Tilslut dig elitegruppen med en skræddersyet PC

Gør din kampstation komplet med en PCSpecialist PC fra Sidemen, der er optimeret til gaming, streaming og indholdsskabelse!

Vi har arbejdet sammen med Sidemen for at sikre, at de har den nyeste og bedste hardware ved hånden, så den kan fortsætte med at underholde os med nyt indhold, hver dag!

Konfigurer Nu
Køb som samlet på forhånd

Geforce RTX
30 Series PCs

The Ultimate Play

PCs equipped with GeForce RTX™ 30 Series GPUs deliver the ultimate performance for gamers and creators. They’re powered by Ampere—NVIDIA’s 2nd gen RTX architecture—with new RT Cores, Tensor Cores, and streaming multiprocessors for the most realistic ray-traced graphics and cutting-edge AI features.

* Image shown is for illustrative purposes only. The configured component may differ in brand, aesthetic and hardware specifications

Configure Now

Tilslut dig elitegruppen

Bliv en del af elitegruppen af Sidemen-godkendte gaming-PC-ejere i dag! Uanset om du leder efter den perfekte PC til at spille nogle få spil eller følge i dine yndligs-youtuberes fodspor, har vi det, du har brug for!

sidemen

Konfigurér din gaming-PC fra Sidemen i dag!


Alle PC'er fra Sidemen er håndbyggede til at dække dine behov, og indeholder al den seneste hardware! Ikke blot holder de dig på toppen af dit spil, men med tilføjelsen af Sidemen-logoet, skiller de sig ud fra resten!

SDMN

Vores AMD-baserede gaming-PC'er fra Sidemen er perfekte for alle, der øsnker at spille og optage spil, uanset om det er PC- eller konsolspil.

Konfigurer Nu
SDMN

Vores 9.-generations Intel-baserede gaming-PC'er fra Sidemen lader dig spille de bedste PC-spil, mens du optager, redigerer og gengiver dit gameplay.

Konfigurer Nu
SDMN

Vores nye AMD Ryzen-baserede PC'er fra Sidemen er udvalgets nyeste, og giver et godt forhold mellem pris og ydeevne, som let lader dig spille, optage og livestreame.

Konfigurer Nu
SDMN

Vores overclockede X299-baserede gaming-PC'er fra Sidemen er de perfekte kraftcentre for alle, der ønsker at spille spil og lave videoer i høj kvalitet, som de streamer live til alle deres seere!

Konfigurer Nu

Det bedste til indholdsskabelse

PCSpecialist PC'ere fra Sidemen kan spille alle de nyeste og bedste spil ved de højeste indstillinger, uden at få sved på panden.

Vis dig selv frem for verden, og sørg for, at din streaming ikke begrænser dit gameplay med en PCSpecialist PC fra Sidemen.

Redigér problemfrit og gengiv på ingen tid! Boost din indholdsproduktivitet med de højtydende evner i PCSpecialist-Sidemen-Pc'erne.

Få din 'next day' gaming-PC fra Sidemen!

Kan du ikke vente på at få den nye gaming-PC fra Sidemen? Se vores forhåndsbyggede PC'er, der er klar til at blive leveret til dig i morgen!

Bestil blot før kl 15:00, så vil din nye PC være hos dig den næste arbejdsdag!

Køb som samlet på forhånd

Vi bruger cookies for at kunne give dig en bedre oplevelse. Fortsæt med at browse hvis du har det fint med dette, eller læs vores fortrolighedspolitik her.