Tilbage Til Toppen

Her er Windows 11

En ny Windows-oplevelse, der bringer dig tættere på de mennesker og ting, du elsker.

Konfigurer Nu
Game Pass
FAQ

Et nyt perspektiv med PCSpecialist og Windows 11

Windows 11 giver et roligt og kreativt rum, hvor du kan forfølge dine passioner gennem en frisk oplevelse. Fra en nytænkt Start-menu til ny måder at forbinde dig med dine yndlingspersoner, nyheder, spil og indhold - Windows 11 er stedet, hvor du kan tænke, udtrykke dig og skabe på en naturlig måde.

Maksimer din produktivitet

Få adgang til de apps, du har brug for, hold dig velorganiseret og navigér nemt med værktøjer som Snap-layouts og flere skriveborde.

Nye måder at forbinde sig på

Forbind dig øjeblikkeligt til dem, du holder af, direkte fra dit skrivebord med Microsoft Teams. Ring eller chat gratis hele dagen, uanset hvilken enhed, de bruger.1

Dit indhold - udvalgt af dig

Med Microsoft Edge og en bred vifte af Widgets at vælge iblandt, kan du hurtigt holde dig opdateret med nyhederne, informationerne og underholdningen, der betyder mest for dig.2 Find nemt de apps, du har brug for og de programmer, du elsker at se, i den nye Microsoft Store.

Spilletid. Til enhver tid.

Windows 11 bringer gaming op på et helt nyt niveay med grafiske egenskaber, som kan måle sig med virkeligheden.4 Opdag dit næste yndlingsspil med Xbox Game Pass, som giver dig adgang til over 100 spil i høj kvalitet (medlemskab sælges separat).3

Flere oplysninger

Windows 11 med PCSpecialist

Byg dit næste drømmesystem i dag med PCSpecialist. Konfigurer med Windows 11, og oplev en ny Windows, der bringer dig tættere på de mennesker og ting, du elsker.

Gå på udkig efter en ny PC

Windows 11 er nu tilgængelig i alle vores konfiguratorer. Køb nu, og byg din brugerdefinerede pc med PCSpecialist, eller se vores anbefalede specifikationer nedenfor!

Køb nu

Anbefalede specifikationer

Cobalt Elite

Cobalt-Elite

Fra kr 10.110,- inkl. moms og levering.

 • Intel® Core™ i5-13400F
 • ASUS® TUF GAMING B660M-PLUS WIFI D4
 • 16GB Corsair VENGEANCE 3200MHz
 • 8GB GEFORCE RTX 3050

Fusion XT

Fusion-XT

Fra kr 13.450,- inkl. moms og levering.

 • AMD Ryzen 5 5600X
 • ASUS® TUF GAMING B550-PLUS
 • 16GB Corsair VENGEANCE 3200MHz
 • 8GB GEFORCE RTX 3070 Ti
 • 2TB SEAGATE BARRACUDA HDD

Cobalt Pro

Cobalt-Pro

Fra kr 16.790,- inkl. moms og levering.

 • Intel® Core™ i7-13700
 • GIGABYTE Z690 UD DDR4
 • 32GB Corsair VENGEANCE 3200MHz
 • 8GB GEFORCE RTX 3070

Cobalt Ultra

Cobalt-Ultra

Fra kr 18.810,- inkl. moms og levering.

 • Intel® Core™ i9-12900K
 • ASUS® TUF GAMING Z690-PLUS WIFI D4
 • 16GB Corsair VENGEANCE RGB PRO 3600MHz
 • 10GB GEFORCE RTX 3080
 • 2TB SEAGATE BARRACUDA HDD

Fusion Ultra

Fusion-Ultra

Fra kr 22.590,- inkl. moms og levering.

 • AMD Ryzen 9 7900X
 • ASUS® TUF GAMING X670E-PLUS WIFI
 • 32GB Corsair VENGEANCE 4800MHz
 • 20GB AMD RADEON™ RX 7900 XT

Fusion Goliath

Fusion-Goliath

Fra kr 24.700,- inkl. moms og levering.

 • AMD Ryzen 9 7950X
 • GIGABYTE X670E AORUS MASTER
 • 32GB Corsair VENGEANCE 4800MHz
 • 24GB AMD RADEON™ RX 7900 XTX

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er forskellen på Windows 10 og Windows 11?

Windows 11 har al kraften og sikkerheden fra Windows 10 med et redesignet og genopfrisket udseende. Det kommer også med nye værktøjer, lyde og apps. Der er tænkt på hver en detalje. Alt sammen kombineres for at bringe dig en forfriskende oplevelse på din PC.

Hvornår kan jeg købe en PC, der allerede har Windows 11 installeret?

PCer med Windows 11 forudinstalleret er tilgængelige fra 5. oktober 2021.

Jeg vil gerne købe en PC nu, kan jeg installere det nye Windows senere?

De fleste Windows 10 PCer, der sælges i øjeblikket, vil kunne opgradere til det nye Windows. For at PCen skal kunne opgradere til det nye Windows, skal den leve op til minimumskravene til hardware og specifik hardware er påkrævet til nogle funktioner, som kan findes her. Planen for udgivelsen af opgraderingen er stadig ved at blive færdiggjort men er sat til at begynde i slutningen af 2021 og fortsætte ind i 2022. Specifik timing varierer efter enhed.

Hvordan ved jeg, om en ny Windows 10 PC, jeg overvejer, lever op til minimumskravene?

Der er et par måder, at finde ud af det på. Hvis du lige nu er på udkig efter en ny PC, så kig efter "Gratis opgradering til Windows 11" på konfiguratorsiden. Kontakt venligst PCSpecialist, hvis du har nogle spørgsmål.

Hvornår kan jeg opgradere til Windows 11 på min Windows 10 enhed?

Hvis din eksiterende Windows 10 PC kører Windows 10 20H1 eller nyere og lever op til minimumskravene til hardwarespecifikationer, vil den kunne opgradere til Windows 11. Udgivelsesplanen for opgraderingen er stadig ved at blive færdiggjort, men for de fleste enheder, der allerede er i brug i dag, forventer vi, at det er klar omkring starten af 2022. Ikke alle Windows 10 PCer, som er kvalificerede til opgraderingen vil blive tilbudt opgraderingen samtidig. For at se om din PC er kvalificeret til opgraderingen, kan du se specifikationerne her. Når udgivelsen af opgraderingen er begyndt, kan du tjekke om den er klar til din enhed ved at gå til Indstillinger/Windows Opdateringer. På samme vis som brugeren får besked, når opdateringer er tilgængelige på Windows 10, vil brugere se en indikation i notifikationsfeltet i proceslinjen i højre hjørne, som fortæller, at opdateringen er tilgængelig. Flere informationer om, hvordan det vil blive præsenteret, vil være tilgængelige på et senere tidspunkt. Yderligere skrivebordsnotifikationsindstillinger vil muligvis også blive tilføjet senere.

Hvad er minimumskravene til hardware for Windows 11?

Minimumskravene til hardware kan findes her.

Hvordan ved jeg, om min nuværende Windows 10 PC lever op til hardwarekravene for Windows 11?

Hvis du ønsker at se, om din nuværende PC lever op til minimumskravene, kan du se minimumsspecifikationerne her.

Hvad hvis min PC ikke lever op til minimumskravene til hardwarespecifikationer? Kan jeg blive ved med at bruge Windows 10?

Ja! Windows 10 er fortsat en super version af Windows. Microsoft har forpligtet sig til at fortsætte med at understøtte Windows 10 frem til 14. oktober 2025.

Hvordan ved jeg, hvornår opgraderingen er tilgængelig til min Windows 10 PC?

Opgraderinger til Windows 11 vil begynde at blive udgivet sent i 2021 og fortsætte ind i 2022. I løbet af denne tid, vil vi teste og validere til din specifikke PC bag kulisserne. Windows Update indikerer hvorvidt og hvornår din PC er kvalificeret. Du kan tjekke dette ved at gå til Indstillinger/Windows Opdatering. På samme vis som brugeren får besked, når opdateringer er tilgængelige på Windows 10, vil brugere se en indikation i notifikationsfeltet i proceslinjen i højre hjørne, som fortæller, at opdateringen er tilgængelig. Flere informationer om, hvordan det vil blive præsenteret, vil være tilgængelige på et senere tidspunkt. Yderligere skrivebordsnotifikationsindstillinger vil muligvis også blive tilføjet senere.

Hvor meget koster det at opgradere fra Windows 10 til Windows 11?

Det er gratis Men kun Windows 10 PCer, der kører Windows 10 20H1 eller nyere og lever op til minimumskravene til hardwarespecifikationer, vil kunne opgradere. Du kan tjekke om du har de seneste opdateringer til Windows 10 i Indstillinger/Windows Opdatering.

Hvor længe vil tilbuddet om gratis opgradering vare?

Tilbuddet om gratis opgradering har ikke en specifik slutdato for kvalificerede systemer. Men Windows forbeholder sig retten til på et tidspunkt at stoppe med det gratis tilbud. Denne slutdato vil ikke være tidligere end et år, fra første tilgængelighedsdato.

Hvad er forskellen på en opgradering og en opdatering?

En opdatering kan bestå af bug- og sikkerhedsudbedringer og nye funktioner i en version af Windows. De udkommer som regel gennem hele året. En opgradering er når du skifter versioner, for eksempel fra Windows 10 til Windows 11. Eller når du skifter udgaver fra Windows Home til Windows Pro.

Kan jeg fortsætte med at bruge Windows 10?

Ja. Du behøver ikke at opgradere til Windows 11. Microsoft fortsætter med at understøtte Windows 10 indtil den 14. oktober 2025.

Optager Windows 11 mere plads på min PC end Windows 10?

Nej. Windows 10 og Windows 11 kræver cirka den samme mængde diskplads. Under opgraderingsprocessen er ekstra plads dog påkrævet. Windows oprydder denne ekstra diskplads omtrent 10 dage efter opgraderingen er gennemført.

Erstatter Windows 11 Windows 10?

Windows 11 er den nyeste version af Windows Men vi fortsætter med at understøtte Windows 10 indtil oktober i 2025.

Hvis jeg opgraderer til Windows 11, hvad vil der så ske med mine filer?

Som standard vil alle dine filer og al din data blive overført. Men vi anbefaler, at du tager en backup af dine filer, inden du installerer. Lær mere om OneDrive PC mappe backup her.

Kan jeg gå tilbage til Windows 10 efter jeg har opgraderet, hvis jeg ikke kan lide Windows 11?

Ja. Efter du har installeret opgraderingen til Windows 11, er der en periode på 10 dage, hvor du kan gå tilbage til Windows 10, mens du beholder filer og data, du tog med dig. Efter de 10 dage skal de tage backup af din data og foretage en "clean install" for at gå tilbage til Windows 10.

Hvor lang tid tager det at installere Windows 11?

At downloade og installere Windows 11 vil højst sandsynligt tage længere tid en typisk Windows 10 funktionsopdatering. Du kan bruge din PC mens du downloader det, og derefter har du mulighed for at planlægge installationen til at blive foretaget på et specifikt tidspunkt, hvor du ikke regner med at skulle bruge din PC.

Kan jeg opgradere min Windows 10 PC til Windows 11, hvis jeg kører S-tilstand?

Hvis din PC lever op til minimumskravene til hardwarespecifikationer, kan Windows 10 Home udgaven i S-tilstand opgraderes til Windows 11 Home udgaven i S-tilstand. Hvis din Windows 10 PC kører Pro udgaven i S-tilstand, skal du gå ud af S-tilstand for at opgradere til Windows 11 Pro. Windows 11 Pro udgaven fås ikke i S-tilstand.

1. Hardware såsom mikrofon og kamera kan være påkrævet. Internetadgang påkrævet, servicegebyrer kan gælde.

2. Internetadgang påkrævet. Servicegebyrer kan gælde.

3. Nogle funktioner kræver specifikt hardware, se https://www.microsoft.com/windows/windows-11-specifications.

4. Udgivelsesplanen for opgraderingen er ved at blive færdiggjort og er planlagt til at begynde i slutningen af 2021 og fortsætte ind i 2022. Specifik timing varierer efter enhed. Nogle funktioner kræver specifikt hardware, se https://www.microsoft.com/windows/windows-11-specifications.

5. Internetadgang påkrævet. Servicegebyrer kan gælde. Microsoftkonto (MSA) er påkrævet for at få 5 GB gratis lagringsplads; Yderligere lagringsplads sælges separat mod yderligere betaling eller med et Microsoft 365-abonnement.