Vi er:PCSpecialist B.V. - virksomhedsregistreringsnummer KVK 81373643
Vores adresse er:Trompenburgstraat 4, 6412 ZH, Heerlen, Holland
Vi kan kontaktes på:Ved post bruges vores adresse
ved email til - [email protected]
eller på telefon - 78 72 94 66
Du er:en køber af vores Varer og/eller Tjenester


Dette dokument indeholder en masse information, noget af hvilket er af juridisk karakter. Vi har forsøgt at gøre dette så tydeligt som muligt, og vi opfordrer dig til at læse dette omhyggeligt, før du bestiller Varer og/eller Tjenester fra os. Når du køber Varer fra denne Hjemmeside accepterer du at være bundet af disse Vilkår & Betingelser.

1
Betydninger af ord, vi bruger
1.1"Aftale" er en reference til disse Vilkår & Betingelser, Returpolitikken, Privatlivspolitikken og enhver instruktion om ordre eller betaling, du har modtaget;
1.2"Kunde", "dig", "din" og "dine" betyder dig som person, der bruger denne Hjemmeside til at bestille Varer og Tjenester;
1.3"Varer" eller "Produkter" betyder den personlige computer eller laptop, du bestiller hos os, og alt andre hardware- eller softwareprodukter, du bestiller, der fremgår af din bestillingsformular;
1.4"Tjeneste" eller "Tjenester" betyder hjemmeinstallationstjenesten, som vi tilbyder vores kunder. De præcise detaljer af dette er afhængige af det valgte serviceniveau;
1.5"Vilkår og Betingelser" betyder dette dokument og alle opdateringer til dokumentet, der vises på vores Hjemmeside;
1.6"vi", "os" og "vores" er referencer til PCSpecialist B.V..
1.7"Hjemmeside" er en reference til hjemmesiden, www.pcspecialist.dk som køres og drives af os og på hvilken disse Vilkår og Betingelser findes.


2
Bestilling hos Os
2.1Når du bestiller varer og/eller tjenesteydelser fra os, indgår du i en kontrakt med os om købet af disse varer og/eller udførelsen af disse tjenesteydelser. Udøv særlig omhu når du giver os dine oplysninger, for at sikre at disse er korrekte og fuldkomne på bestillingstidspunktet.
2.2Enhver bestilling placeret hos os er betinget af produkttilgængelighed samt vores accept. Når du placerer din ordre online, sender vi dig en e-mail for at bekræfte din ordre (ordrebekræftelsen). Hvis varerne ikke er tilgængelige vil vi kontakte dig på telefon eller via e-mail, og tilbyde dig et alternativt produkt eller muligheden for at annullere din ordre.
2.3Varer og tjenesteydelser købt på dette website er udelukkende tilsigtet din personlige brug, og du garanterer at varer købt af dig ikke er til videresalg medmindre du er registreret hos os som videreforhandler.
2.4Når du bestiller fra dette website kan du blive bedt om at angive et brugernavn og password. Du skal sikre dig, at du holder disse oplysninger sikre og at du ikke videregiver dem til en tredjepart.
2.5Vi vil tage alle rimelige forbehold, så vidt de er i vores magt, for at holde dine ordre- og betalingsdetaljer sikre, men med mindre der har været uagtsomhed fra vores side kan vi ikke holdes ansvarlige for eventuelle tab du måtte lide hvis en tredjepart får uautoriseret adgang til de informationer du giver, når du bruger eller bestiller fra websitet.
2.6Beskrivelsen og prisen på varer du bestiller vil svare til dem vist på vores website på bestillingstidspunktet.
2.7Efter du har placeret en ordre, vil du modtage en e-mail fra os der bekræfter at vi har modtaget din ordre (ordrebekræftelsen). Kontrakten imellem os (kontrakt) dannes først når vi sender dig ordrebekræftelsen.
2.8Når du bestiller en hjemmeinstalleringstjeneste inkluderer den ikke det følgende:

 • E-mail / internetabonnement, og et sådant abonnement skal allerede være igangsat.
 • Vi kan ikke garantere at dit eksisterende periferiudstyr (printere, scannere, osv.) vil fungere med den nye computer på grund af muligheden for kompatibilitetsproblemer eller manglende tilgængelighed af de korrekte drivere.
 • Kabler og/eller komponenter.
 • Sikkerhedskopiering af data eller fjernelse af virus (bemærk at virus kan forhindre gennemførelsen af denne tjeneste).
 • Installering af programsoftware.
 • Overførsel af filer fra maskiner der er mere end 5 år gamle, kører et operativsystem der er ældre en Windows 98, eller med en processor under Intel 386 eller tilsvarende standard.
 • 2.9Hvis hjemmeinstalleringstjenesten aflyses indenfor 24 timer af det oprindeligt bekræftede tidspunkt, og du ønsker at arrangere et nyt tidspunkt, vil du blive påbudt at betale fremmødegebyret på kr 275,- igen.
  2.10Når du ringer fra England, Skotland eller Wales: opringninger til numre der begynder med 03 er inkluderet i din almindelige taletid hvis du ringer fra en mobiltelefon med abonnement med tale. Det er også tilfældet hvis du ringer fra en fastnettelefon med ubegrænset tale. Hvis du ikke har et abonnement med tale, eller du bruger et forudbetalt mobilabonnement, er opkaldsomkostningerne de samme som til numre der begynder med 01 og 02.

  Når du ringer fra steder udenfor Storbritannien: opkald til numre der begynder med 03 er muligvis ikke inkluderet i dit mobilabonnements taletid eller i dit fastnettelefonabonnement. Opkaldsgebyrer kan variere. Tjek venligst med din telefonudbyder før du ringer.
  2.11Når du foretager en betaling med SEPA (Single Euro Payments Area) betalingstjenesten vil vi debitere din valgte konto indenfor 1 - 2 arbejdsdage.


  3
  Priser
  3.1Alle priser vist på websitet er inklusive moms (hvis relevant), men ekslusive leveringsomkostninger.
  3.2Priser kan til enhver tid ændres, men ændringerne vil ikke påvirke ordrer for hvilke vi allerede har sendt en ordrebekræftelse.
  3.3Den samlede pris for bestilte varer eller tjenesteydelser, inklusive leveringsomkostninger, vil blive vist på websitet når du placerer din ordre. Når du betaler med kredit- eller betalingskort tages betalingen på bestillingstidspunktet, og ikke når ordren afsendes.
  3.4Hvis betaling foretages via check eller bankoverførsel afsender vi ingen produkter før vi har modtaget godkendte midler. Ingen betaling kan betragtes som værende modtaget førend vi har modtaget godkendte midler.
  3.5Når en ordre placeres der benytter finansiering til betaling af varer, skal levering foretages på den adresse der er angivet på finansieringsansøgningen.
  3.6Vores website indeholder et stort antal produkter, og på trods af vores bedste indsats er der altid en risiko for at nogle af de produkter er prissat forkert. Hvis der opdages en fejl i vores prissætning er vi ikke forpligtet til at sælge dig produktet til den forkert angivne pris, selv efter vi har sendt dig en ordrebekræftelse. Prisen vil blive bekræftet når din ordre er samlet.
  3.7Hvis der opdages en fejl i vores prissætning vil vi informere dig så hurtigt som muligt via telefon eller e-mail, og tilbyde dig muligheden for at bekræfte din ordre til den korrekte pris eller annullere din ordre. Hvis du annullerer din ordre vil vi refundere eller kreditere dig det du har betalt, eller debiteret fra dit kredit-/betalingskort, for varerne. Hvis du ikke bekræfter eller annullerer din ordre indenfor 3 arbejdsdage efter vi har notificeret dig vil vi gå ud fra at du ønsker at annullere bestillingen, og vi vil annullere den.
  3.8I visse tilfælde kan det være nødvendigt for os at anmode om yderligere oplysninger fra dig for at udføre en CNP (kortindehaver ikke til stede-) kontrol på modtagne betalinger, med henblik på at undgå bedrageri. Dette er i alle kortindehaveres interesse. Hvis du er ude af stand til at give yderlige oplysninger efter anmodning kan ordren blive annulleret eller leveringsadressen ændret til kortets registreringsadresse, efter vores valg.


  4
  Kampagner
  4.1Kampagnetilbud, såsom spilkoder, kuponer, gratis genstande og rabatter er afhængig af tilgængelighed. Kampagnetilbud kan blive afsluttet på ethvert tidspunkt, og uden varsel.
  4.2Vi bestræber os på at honorere alle kampagnetilbud, men vi kan ikke holdes ansvarlige hvor tilbud udløber, ophører, afsluttes eller er utilgængelige.
  4.3I sjældne tilfælde kan et tilbud udløbe efter en ordre er placeret og før ordren er afsendt til dig. Under disse omstændigheder kan vi ikke holdes ansvarlige.
  4.4Kampagnetilbud har en pengeværdi af kr 0,09.


  5
  Levering
  5.1Leveringstidsrammer angivet på bestillingstidspunktet er omtrentlige og kan skifte. Varer vil blive leveret til den adresse du valgte på leveringstidspunktet.
  5.2Din ordre vil blive fuldført så hurtigt som muligt efter din ordrebekræftelse, og i alle tilfælde indenfor 30 dage efter ordrebekræftelsesdatoen, undtagen under ekstraordinære omstændigheder.
  5.3Sørg venligst for at du, eller en person der har bemyndigelse til at signere for leveringen på dine vegne, er til stede ved modtagelse af varerne. Tjek venligst pakken for eventuelle synlige tegn på beskadigelse når du modtager leveringen. Hvis der er tegn på beskadigelse kan du enten nægte at modtage pakken, eller notere ved signaturen at pakken er beskadiget.
  5.4Produkterne er dit ansvar fra leveringstidspunktet.
  5.5Du kan afhente dine varer fra vores lokaler hvis du arrangerer det med os på forhånd. Sørg venligst for, at du ved afhentning medbringer gyldig identifikation der kan dokumentere dit navn og din bestillingsadresse.
  5.6Hvis du har valgt en "Fast Track"-tjeneste på bestillingstidspunktet bestræber vi os på at afsende din ordre indenfor den fastsatte Fast Track-tidsramme. Fast Track-tjenesten er ikke garanteret, og hvis vi ikke er i stand til afsende dine varer indenfor denne tidsramme nedgraderes der automatisk til det næste tilgængelige serviceniveau, og en eventuel prisforskel vil blive refunderet. Fast Track-tjenesten starter fra det tidspunkt vi modtager godkendt betaling (eller bekræftelse fra vores finansieringsselskab på at vi kan behandle din ordre) og sender dig en meddelelse om at din ordre bliver behandlet. Fast Track-tjenesten vil blive betragtet som fuldført så snart ordren er afsendt af os, og der vil ikke blive taget hensyn til eventuelle efterfølgende forsinkelser af levering.
  5.7Hvis du bestiller produkter fra vores website til levering uden for Storbritannien kan de være underlagt eksport-/importafgifter samt skat, der opkræves når leveringen når sin destination. Du er ansvarlig for betaling af en sådan importafgift og skat. Vær venligst opmærksom på, at vi ikke har nogen kontrol over disse afgifter og ikke kan forudse deres størrelse. Kontakt venligst dit lokale toldkontor for yderligere information, før du placerer din ordre.
  5.8Bemærk venligst at varer kan blive underlagt inspektion af dine lokale toldmyndigheder hvis leveringen er uden for Storbritannien.


  6
  Afbestilling og Returneringer
  6.1Hvis du indgår kontrakt som forbruger kan du annullere en kontrakt på ethvert tidspunkt indenfor 14 dage, begyndende fra den dag du modtog produkterne. Du skal underrette os på skrift (e-mail / brev) og citere dit bestillingsnummer i al korrespondance. Underretning via telefon er ikke tilstrækkeligt.
  6.2Hvis du indgår en kontrakt som erhvervs-/handelskunde, gælder punkt 6.1 ikke. Enhver ordre fra eller på vegne af en virksomhed kan ikke annulleres, når den først er afgivet. En ordre vil blive betragtet som en erhvervsordre, hvis den bliver betalt via en virksomhedskonto eller med et virksomhedsbetalings- eller kreditkort, eller hvis en virksomhedsadresse eller et ordrenummer er angivet. Hvis din ordre er defekt eller beskadiget, og du ønsker at afvise den, bedes du give os besked via et varigt medium inden for 30 kalenderdage efter modtagelse af varerne, ellers vil det betragtes som at du har accepteret varerne, hvilket betyder, at eventuelle brud på kontrakten kun kan behandles som et brud på garantien. I tilfælde med varer der er ufuldstændige, forkerte, fejlbehæftede eller fysisk beskadigede gælder punkt 6.10 og 6.11.
  6.3Du skal også straks returnere produktet/produkterne, i samme stand som da du modtog dem, og for egen regning og risiko. Du har en juridisk pligt til at tage rimelig omhu med produkterne mens de er i din varetægt. Hvis du forsømmer denne pligt har vi muligvis ret til at tage juridisk handling og søge om kompensation fra dig.
  6.4Vi tilbyder ikke afhentning for ordrer leveret til Island, Færøerne, Andorra, De Kanariske Øer, Réunion, Martinique og Guadeloupe. Garantiservicen gælder udelukkende returnering til base. Det betyder, at hvis der opstår en fejl med din ordre, så er det dit ansvar at returnere de defekte varer til os på egen regning ved hjælp af din kurer og forsikring. Når vi har repareret eller erstattet varerne, returnerer vi dem til dig på vores regning.
  6.5Levering af ydelser (navnlig Fast Track-/prioriteringstjeneste - hvis disse bestilles) vil ikke blive refunderet fordi denne tjenesteydelseskontrakt vil være fuldført inden for annulleringsperioden.
  6.6Når vi har modtaget produkterne fra din annullerede ordre refunderer vi dig indenfor 14 dage det fulde beløb, inklusive levering (med undtagelse af ekstra omkostninger der opstod hvis du valgte en anden leveringsmetode end den billigste standardlevering vi tilbyder), til dit betalings- eller kreditkort, eller vi udsteder en check eller foretager en bankoverførsel, fradraget et eventuelt vareafhentningsgebyr betalt af os.
  6.7Med undtagelse af instanser hvor varerne er defekte eller fejlbeskrevne, kan vi, hvis du ikke tilbagesender varerne som forlangt, opkræve et beløb fra dig til dækning af de direkte omkostninger ved geninddrivelsen af varerne. Alle oprindeligt leverede varer skal returnes sammen med refunderingsanmodningen. Dette inkluderer, men er ikke begrænset til, velkomstpakker, software-disks, kabler, digitale downloadkoder såsom spil, chassistilbehør og periferiudstyr.
  6.8Enhver software eller forbrugsvare der har været åbnet eller aktiveret er ikke underlagt fortrydelsesret og vil ikke blive refunderet. Se venligst §28 (3)(b) i forbrugerkontraktforskrifterne (The Consumer Contracts Regulations 2013) for yderligere information.
  6.9En komplet redegørelse for dine juridiske rettigheder i henhold til forbrugerkontraktforskrifterne (The Consumer Contracts Regulations 2013) kan i Storbritannien skaffes fra et Citizen's Advice Bureau eller Trading Standards Office.
  6.10Hvis de leverede varer er ufuldstændige/forkerte eller beskadigede, skal du underrette os via e-mail, brev eller via webmail ved at logge ind på din kontoside, indenfor 72 timer efter varemodtagelse. Hvis vi ikke er notificeret indenfor 72 timer af varemodtagelse vil det resultere i en bestemmelse om at eventuelle beskadigelser skete mens varerne var i din varetægt, og at ordren var leveret til fulde og i korrekt stand.
  6.11Hvis du mistænker at varerne er defekte og du ønsker at returnere dem, skal du kontakte os indenfor 72 timer efter du har opdaget fejlen og indsende en anmodning om materialereturtilladelse (RMA). Vi vil undersøge det returnerede produkt, og hvis du har ret dertil vil vi oplyse dig om dine muligheder (som kan være enten reparation, udskiftning eller refundering) via e-mail, indenfor en rimelig tidsperiode. Vi vil behandle en reparation, udskiftning eller refundering så hurtigt som muligt, og i ethvert tilfælde indenfor 30 dage efter du har bekræftet hvorvidt du ønsker reparation eller udskiftning, eller inden for 14 dage efter du har valgt at få en refundering for det defekte produkt.
  6.12For refunderinger vil vi foretage refusionen uden unødvendig forsinkelse, og ikke senere end:

 • 14 dage efter vi modtager dine returnerede varer, eller
 • (hvis dette kommer før) 14 dage efter den dag du giver os bevis på, at du har returneret varerne, eller
 • hvis ingen varer var leveret, 14 dage efter den dag hvor vi bliver informeret om din beslutning om at annullere denne kontrakt.
 • 6.13For returneringer grundet beskadigelse eller mistanke om fejl vil vi arrangere afhentning for vores regning indenfor den første måned efter varen er modtaget, eller længere hvis denne periode er forlænget under din garanti. Skulle produktet vise sig ikke at være defekt vil du være ansvarlig for omkostningerne ved afhentning, genlevering, arbejdsindsats, og ny emballage hvis dette er påkrævet. Vi tilbyder ikke afhentning af ordrer leveret til Kanaløerne, Norge, Island eller Schweiz.
  6.14Periferiudstyr (alt der ikke er en computer eller en bærbar computer) skal returneres til os med din egen leveringsmetode. Vi vil ikke arrangere afhentning af periferiudstyr indenfor den første måned efter levering eller på noget tidspunkt herefter.
  6.15Ved afhentning arrangeret af os har du stadig pligt til at sikre, at produkterne er pakket tilstrækkeligt sikkert for deres art og værdi. Grundet arten af vores varer anbefaler vi brugen af oprindelig emballage. Hvis den oprindelige emballage ikke er tilgængelig kan der bestilles ny specialemballage fra os. Bruger du din egen emballage har du ansvaret for eventuelle reparationsomkostninger der måtte resultere fra skader grundet utilstrækkelig emballage. Vi bekræfter først at varen er nået frem til os i tilfredsstillende stand, når vi har åbnet og inspiceret varen.
  6.16Når du returnerer varer via din egen leveringsmetode og varerne er fundet defekte vil vi refundere op til kr 92,- af dine omkostninger. Dette vil kun blive refunderet ved modtagelse af bevis for fragtomkostningerne og gælder kun, mens varerne er dækket under den garantiperiode, der er angivet på din ordre.
  6.17For varer returneret indenfor den 14 dages afkølingsperiode gælder det, at hvis de ikke er i salgbar stand, eller hvis varerne har været håndteret unødigt, at vi forbeholder os retten til kun at tilbyde delvis refundering.
  6.18Hvis du annullerer en hjemmeinstallation, efter din ordre er blevet afsendt, vil et annulleringsgebyr på kr 358,- inklusiv moms blive fratrukket eventuelle refunderinger.
  6.19Hvis du ønsker at returnere systemet i den oprindelige emballage, og du enten finder din emballage uegnet til returforsendelse, eller du ikke beholdt den oprindelige emballage, er du velkommen til at kontakte os vedrørende køb af erstatningsemballage.
  6.20Forbrugere har de lovbestemte varegarantirettigheder til deres rådighed.
  6.21Vi er ikke forpligtede til, og uvillige til, at tage part i en tvistbilæggelse ved en voldgift. Europa-Kommisionen tilbyder en online tvistbilæggelsesplatform, der kan findes her:
  http://ec.europa.eu/consumers/odr/


  7
  Garanti
  7.1I tillæg til den garanti du eventuelt har købt med dine produkter, er alle produkter vi leverer garanteret fri for fejl i 12 måneder fra leveringsdatoen. Denne garanti påvirker ikke dine lovmæssige forbrugerrettigheder.
  7.2Med forbehold af afsnit 7.3, vil produkter, der er vurderet defekte af os i garantiperioden, blive repareret eller erstattet med en vare med samme eller bedre ydeevne og lig med eller bedre værdi på det tidspunkt, hvor en returmaterialetilladelse (“RMA”) genereres. Alle produkter der returneres mens de er dækket af garantien skal være givet et gyldigt RMA-nummer. Hvis vi modtager varer uden et gyldigt RMA-nummer vil de blive afvist og returneret til afsender.
  7.3Hvis du bestiller et dedikeret grafikkort uden at add-in-board-fabrikantens navn er angivet i produktbeskrivelsen eller på den endelige faktura, modtager du et grafikkort der svarer til specifikationerne på den angivne model/version. Hvis grafikkortet bliver byttet indenfor garantiperioden, leverer vi et grafikkort der svarer til eller overstiger specifikationerne på den angivne model/version. Denne model kan være fra en anden AIB-fabrikant og som følge heraf kan den reelle ydeevne være lidt højere eller lavere end den originale version.
  7.4Denne garanti gælder ikke for fejl opstået i produkterne som følge af almindelig slitage, bevidst ødelæggelse, uheld, forsømmelighed fra din eller tredjeparts side (f.eks. manglende brug af overspændingsbeskytter), brug på anden måde end anbefalet af os eller producenten (f.eks. i et dårligt ventileret / varmt og støvet miljø), manglende overholdelse af producentens anvisninger, eller ændringer eller reparationer udført uden producentens godkendelse.
  7.5Med mindre andet er angivet skal alle LCD/LED-paneler betragtes som klasse 2, som overholder ISO ISO-9241-302, 303, 305, 307:2008 pixeldefekter. Døde pixler på LCD/LED-paneler er dækket af producentens garantibetingelser. Vi garanterer ikke at du modtager en erstatningsskærm hvis din skærm udvikler en eller flere døde pixler.
  7.6Vi kan ikke holdes ansvarlig for tab af data eller for at minde dig om at sikkerhedskopiere dine data. Dine data er dit ansvar, og du bør tage alle nødvendige forholdsregler for at have en kopi hvis et tab forekommer. Det er muligt at harddiske og/eller solid state-drev vil blive formaterede eller erstattet når de returneres i garantiperioden, uanset om der findes korrespondence der siger andet.
  7.7Batterier til bærbare computere leveres med maksimum 6 måneders garanti, uanset hvilken garanti der købes.
  7.8I modsætning til de fleste computervirksomheder tillader vi dig at åbne dit kabinet og installere dine egne komponenter uden at du ugyldiggør din garanti, på de følgende betingelser:

  • hvis handlingerne udført af den person der installerer komponenterne gør skade på computeren vil din garanti blive ugyldig;

  • hvis du installerer komponenter der ikke er købt hos os, og de skaber problemer med din computer, vil din garanti blive ugyldig;

  • hvis du installerer komponenter der ikke er købt hos os vil vi ikke på nogen måde yde støtte til installeringen af dem, eller med eventuelle problemer du måtte have der relaterer til de komponenter du har installeret.

  • vi vil hjælpe dig med at installere komponenter købt hos os, hvis du har købt dem igennem den opgraderingstjeneste der er tilgængelig via din online-konto.
  7.9Vi forbeholder os retten til at fjerne garantien eller nægte service hvis dit Kabinet, Motherboard, CPU eller BIOS er blevet erstattet uden godkendelse.
  Enhver manipulation, reparation eller modifikation udført af uautoriseret person ugyldiggør garantien.
  7.10Skulle du bringe varer købt hos os til en tredjepart og få dem til at forsøge at diagnosticere eller reparere en fejl i computeren kan du UGYLDIGGØRE alle garantier på dit produkt, og vi dækker ikke omkostningerne for eventuelle tilkaldegebyrer da vi ikke udbyder, eller tager betaling for, garantier der dækker tilkaldereparation. Hvis du har problemer med din ordre skal du kontakte os for at få rådgivning, og om nødvendigt få et RMA-nummer og returnere produktet til os via den givne returprocedure.
  7.11I tilfælde af fejl i software eller hardware kan vi ikke gøres ansvarlige for at erstatte, geninstallere eller yde godtgørelse for eventuel software der måtte være tabt, beskadiget eller korrumperet. Dette gælder udelukkende for software der gratis er leveret af os, eller enhver tredjepartssoftware du har installeret.
  7.12Død pixel-garanti - Hvis du bestiller en død pixel-garanti, og du indberetter en død pixel indenfor den i garantien angivne tidsperiode, vil vi afhente den bærbare computer fra din adresse og udskifte skærmen med en fejlfri model med de samme eller bedre specifikationer. Afhentning og genlevering samt alle arbejdsomkostninger er inkluderet, og tjenesten kan benyttes et ubegrænset antal gange indenfor garantiperioden.

  Død pixel-garantien begynder den dag du modtager din ordre, og eventuelle døde pixler skal indberettes indenfor garantiperioden for at kunne kvalificere til udskiftning indenfor garantien. Skærme der er revnet, beskadigede eller ødelagt er ikke dækket af død pixel-garantien, uanset hvor mange pixler der ikke virker. Denne garanti dækker ikke eksterne monitorer du har købt, udelukkende skærmen på den bærbare computer.

  Desværre kan vi ikke arrangere afhentning fra Island, Færøerne, Andorra, De Kanariske Øer, Réunion, Martinique og Guadeloupe, men vi kan dog refundere op til kr 449,- til dine forsendelsesomkostninger.
  7.13Hvis et produkt repareres udenfor garantienperioden, der er angivet på din ordre kan vi arrangere afhentning med vores kurer. Prisen for afhentningen er kr 449,- inkl. moms. Medmindre andre fremfår af den angivne garanti, er garantien for enhver erstatningsdel(e) begrænset til maksimalt ét år fra din returnerings forsendelsesdato. For reparerede dele har garantien et loft på maksimalt 3 måneder.
  7.14Hvis du afviser at få varerne returneret til dig (af hvilken som helst årsag) eller afviser alle leveringsforsøg, så vil varerne blive opbevaret i op til 12 kalendermåneder fra det tidspunkt, hvor varerne først blev modtaget. Når denne tidsramme er udløbet, vil vi forsøge at kontakte dig igen for at afregne eventuelle udestående betalinger og/eller finde et passende tidspunkt, hvor vi kan returnere varerne til dig.

  Hvis du ikke accepterer, at vi returnerer varerne, eller vi ikke modtager et svar på kommunikation (pr. e-mail og/eller post), og du ikke afregner eventuelle udestående betalinger, og du ikke giver os en passende ny leveringsdato indenfor 14 kalenderdage fra det tidspunkt, hvor varerne først blev modtaget, så vil varerne blive destrueret og/eller bortskaffet. Vi påtager os ikke noget ansvar for lækager eller tab af data og/eller indtjening og/eller tab eller skader under transporten. Hvis du foretrækker at få dit eget fragtfirma til at afhente varerne, er du velkommen til at gøre det. For at undgå tvivl, så er en passende ny leveringsdag en hverdag indenfor 30 kalenderdag fra dit svar på den kommunikation du har modtaget.


  8
  Opgradér Tjeneste
  8.1Opgraderingstjenesten tilbydes til kunder der ønsker at købe opgraderinger til deres eksisterende computer, der var købt hos os. Vi garanterer ikke kompatibilitet med nogen andre systemer end det du oprindeligt bestilte, og vi antager at du ikke har installeret nogen andre komponenter i systemet når vi foretager et kompatibilitetstjek online.
  8.2Hvis der vælges en afhentning- og genleveringstjeneste antager vi at computeren er fuldt funktionsdygtig og uden beskadigelse eller defekter. Hvis computeren behøver reparation og den ikke længere er indenfor garantiperioden vil disse reparationer medføre gebyr, og vi vil kontakte dig for at arrangere betaling før nogen opgraderinger gennemføres.
  8.3Før du betaler for opgraderingstjenesten vil du blive givet lagertilgængelighed for hvert af dine valgte komponenter:

  FarveStatus

  Produktet er på lager og klar til afsendelse.

  Dette produkt er på lager, men der er flere ordrer på produktet end vi på nuværende tidspunkt har på lager. Forsinkelser er mulige.

  Dette produkt er på nuværende tidspunkt ikke på lager. Det vil blive bestilt efter anmodning, og din ordre vil ikke blive fuldført før dette produkt ankommer.


  De ovenstående indikatorer er udelukkende vejledende og vi kan ikke holdes ansvarlige for eventuelle fejl eller udeladelser i vores inventar.
  8.4Hvis du vælger en afhentnings- og genleverings-opgraderingstjeneste får du mulighed for at bestille en afhentning med vores kurér efter den nye opgraderingsordre er blevet behandlet. Denne afhentningstjeneste vil automatisk blive bestilt hos vores kurér, og vi kan ikke påtage os noget ansvar for, eller kompensere for, manglende afhentning, uanset årsag.
  8.5Hvis opgraderingen af nogen anden årsag end forsømmelighed fra vores side ikke kan udføres, har du ikke krav på refundering af afhentnings- og genleveringsomkostninger, eller kompensation af nogen anden art.


  9
  Vores Hjemmesidesikkerhed
  9.1Krypteringsteknologi: Vi bruger industristandarden secure socket layer (SSL) 256-bit krypteringsteknologi for at sikre at alle dine personlige og transaktionelle oplysninger er krypteret før transmission. For at kontrollere at du er i et sikkert område af vores website skal du kikke på adressefeltet i din browser, og du vil se https i stedet for http. Al denne teknologi, og vores politikker, er for at sikre dit privatliv mod uautoriseret adgang/forkert brug.
  9.2Eksterne websites: Hvis du følger links på vores hjemmeside der leder dig til eksterne websites har vi ingen kontrol over hvordan dine oplysninger vil blive behandlet. Da andre websites kan håndtere dine oplysninger anderledes, anbefaler vi at du tjekker privatlivspolitikkerne for hvert website du besøger.


  10
  Brug af Vores Hjemmeside
  10.1Oplysninger, indhold og materiale tilgængeligt på websitet kan variere fra tid til anden uden at du gøres opmærksom på det. Dette er for at sikre at websitet er så opdateret som muligt.
  10.2Vi tilstræber at have websitet tilgængeligt på alle tidspunkter, men du vil have forståelse for at vi ikke kan garantere dette, eller at det vil fungere fejlfrit, og vi kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle problemer det måtte medføre. Vi tilstræber at holde websitet så opdateret som muligt; alle produktbeskrivelser vist på websitet er korrekte på det tidspunkt oplysningerne blev tilføjet, men informationen der vises når du bestiller kan muligvis være ukorrekt i forhold til tilstanden på nøjagtig det tidpunkt du placerer din ordre.
  10.3Du må ikke forstyrre funktionaliteten af vores website, ej heller må du omgå websitets sikkerhedsforanstaltninger, manipulere med, hacke ind i eller på anden vis forsøge at forstyrre vores computersystem, server, website, router eller nogen anden internetforbunden enhed eller tjeneste.
  10.4Du skal være 18 år eller ældre for a gøre brug af vores tjenester. Mindreårige under 18 år, og minimum 13 år, har kun tilladelse til at bruge vores tjenester via en konto ejet af en forælder eller værge, med deres tilladelse og under deres opsyn. Børn under 13 år har ikke tilladelse til at bruge vores website eller tjenester. Du er ansvarlig for enhver kontoaktivitet foretaget af en mindreårig på din konto.


  11
  Din Information
  11.1Hvor vi har anmodet om oplysninger fra dig for at levere varer eller tjenesteydelser, accepterer du at give os nøjagtige og fyldestgørende oplysninger.
  11.2Du giver os tilladelse til at bruge, opbevare eller på anden vis behandle dine personlige oplysninger for at levere varerne eller tjenesteydelserne til dig, og til marketingsformål ("formålet"). Formålet kan fra tid til anden omfatte videregivelsen af dine personlige oplysninger til tredjeparter hvor dette er påkrævet ved lov, eller for at levere varerne eller tjenesteydelserne til dig. Vi hverken videregiver eller sælger dine kontaktoplysninger til tredjeparter.
  11.3Du har ret til at anmode om en kopi af de personlige oplysninger vi har om dig. Kontakt os venligst hvis du ønsker at anmode om disse oplysninger.
  11.4Du bør ikke modtage uopfordret e-mail eller telefonopkald fra virksomheder vi handler med, og vi sælger ikke dine oplysninger til disse virksomheder.
  11.5Alle personlige oplysninger gemmes og administreres i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.
  11.6Vi gemmer kontraktteksten der førte til din ordre, og den kan gøres tilgængelig for dig efter kontraktens fuldførelse. Kontakt os venligst, og vi vil give dig disse oplysninger.


  12
  Klager om vores Tjenester
  12.1Vi håber ikke du vil have nogen beklagelser over vores tjenester, men skulle du have et problem bedes du kontakte os og vi vil gøre vores bedste for at svare indenfor 5 arbejdsdage.


  13
  Vores Intellektuelle Ejendomsrettigheder
  13.1Al ophavsret, designrettigheder, patenter, opfindelser, logoer, virksomhedsnavne, servicemærker og varemærker, internetdomænenavne, moralske rettigheder, rettigheder i databaser, data, kildekoder, software, specifikationer, knowhow, processer og forretningsmetoder (i alle tilfælde, hvorvidt registrede eller uregistrerede, og inklusive alle rettigheder til ansøgning om registrering) i og relateret til dette website og de varer og tjenesteydelser (herunder oplysninger, indhold, materiale og data vist på det) tilhører os eller vores licensgivere, og alle sådanne rettigheder er forbeholdt. Indsamlingen, organiseringen og sammensætningen af alt indhold på websitet er udelukkende vores ejendom og er beskyttet af ophavsret. Du må ikke modificere, kopiere, gengive, uploade, poste, transmittere eller distribuere på nogen måde eller i nogen form tænkelig, noget materiale eller information fra vores website med mindre du udtrykkeligt er blevet inviteret til at gøre dette.


  14
  Ansvarsfraskrivelse og grænser for vores ansvar
  14.1Begrænsninger på vores ansvar: Vi begrænser ikke vores ansvar over for dig for personskade eller død opstået som følge af vores direkte forsømmelighed, for bedrageri begået af os, eller for noget andet forhold som det er ulovligt at begrænse eller udelade. Vi fralægger os ethvert ansvar over for dig for levering af varerne og tjenesteydelserne, i det omfang det er tilladt i henhold til gældende lovgivning. Dette påvirker ikke dine lovmæssige forbrugerrettigheder. Hvis vi er fundet ansvarlige for eventuelle tab eller skade påført dig, er dette ansvar begrænset til det beløb vi har modtaget fra dig i forbindelse med de varer eller tjenesteydelser der ligger til grund for kravet. Vi kan ikke acceptere noget ansvar overfor dig for tab, skader eller udgifter, herunder direkte eller indirekte tab, såsom tab af profit, uanset hvordan det er opstået.
  14.2Indirekte eller ubetydelige tab: Vi accepterer ikke ansvar for indirekte tab, følgeskader, tab af data, tab af indkomst eller profit, tab eller skade af goodwill, tab eller skade på ejendom og/eller tab som resultat af krav fra tredjeparter, som følge af brug af websitet eller varerne eller tjenesteydelserne, eller som følge af fejl i varer købt fra os.
  14.3Websitet: Vi accepterer intet ansvar for eventuelle forsinkelser, svigt, fejl eller udeladelser af overførte oplysninger, virusser eller anden infektion eller destruktive egenskaber overført til dig eller dit computersystem via vores website. Der er udøvet stor omhu for at sikre at oplysningerne der er tilgængelige på websitet er korrekte og fejlfrie. Vi undskylder for eventuelle fejl eller udeladelser der måtte have fundet sted. Vi kan ikke garantere at brug af websitet vil være fejlfri eller egnet til formål, rettidig, at defekter vil blive rettet, eller at websitet eller serveren der gør den tilgængelig er fri for virus eller fejl, eller repræsenterer den fulde funktionalitet, nøjagtighed, pålidelighed af websitet og vi giver ingen garanti, hverken udtrykt eller implicit, hvad angår egnethed eller nøjagtighed.
  14.4Guds handlinger: Vi kan ikke holdes ansvarlige for nogen mangler eller forsinkelser i levering af varer eller udførelse af tjenesteydelser hvor disse mangler opstår som resultat af en handling eller udeladelse udenfor vores rimelige kontrol, såsom Guds eller tredjeparts handlinger.
  14.5Brud på sikkerhed: Vi har taget alle rimelige forholdsregler for at forhindre internetbedrageri og sikre at alle oplysninger indsamlet fra dig gemmes så sikkert som muligt. Vi kan dog ikke holdes ansvarlige i det ekstremt usandsynlige tilfælde at et brud forekommer i vores sikre computerservere eller dem ejet af tredjepart.


  15
  Generelle juridiske punkter
  15.1Mulighed for overførsel eller underleverance: Vi kan fra tid til anden underentreprise enhver del eller dele af leveringen af varerne eller tjenesteydelserne vi leverer til dig, og vi kan overføre vores rettigheder og/eller forpligtelser i henhold til denne aftale uden dit samtykke eller noget krav om at underrette dig.
  15.2Ændringer af vilkår og betingelser: Vi kan på et hvilket som helst tidspunkt ændre eller nuancere disse vilkår og betingelser. Eventuelle ændringer eller opdateringer af disse vilkår og betingelser vil blive offentliggjort på vores website. Du vil blive betragtet som accepterende den seneste version af disse vilkår og betingelser når du køber vores varer eller tjenesteydelser.
  15.3Fuld aftale: Denne aftale udgør den fulde aftale imellem dig og os. Ingen andre vilkår hverken udtrykte eller implicitte skal indgå i denne aftale. I tilfælde af en konflikt imellem disse vilkår og betingelser, og hvilke som helst andre vilkår og bestemmelser, vil disse vilkår og betingelser have forhåndsret. Ved at acceptere denne aftale giver du også entydigt samtykke til returpolitikken og privatlivspolitikken. Du bør ikke bruge vores website eller tjenester hvis du ikke accepterer disse vilkår og betingelser, returpolitikken og privatlivspolitikken.
  15.4Frafaldelse af gruppesøgsmål: Hvor det er tilladt i henhold til gældende lov, er du og os enige om, at hver enkelt kan rejse krav mod den anden kun i din eller dens individuelle egenskab og ikke som sagsøger/advokat eller gruppemedlem i nogen påstået gruppe- eller repræsentativt søgsmål. Medmindre både du og PCSpecialist B.V. er enige, må ingen voldgiftsdommer eller anden dommer konsolidere mere end én persons krav eller på anden måde præsidere over nogen form for en repræsentant eller gruppesager.
  15.5Ugyldighed: Hvis et vilkår eller en betingelse i vores aftale findes at være ugyldig, ulovlig eller ikke kan håndhæves, erklærer vi os enige i at sådanne vilkår eller betingelser skal betragtes som slettet, og resten af aftalen skal fortsat være i kraft uden sådanne vilkår eller betingelser.
  15.6Jurisdiktion og engelsk lov: Disse vilkår og betingelser samt vores aftale er underordnet og fortolket i overensstemmelse med lovgivningen i England og Wales. Parterne hertil underlægger sig den eksklusive jurisdiktion af domstolene i England og Wales.
  15.7Forsinkelser: Ingen forsinkelse eller forseelse fra vores side i forhold til håndhævelse af vores rettigheder eller remedier i henhold til aftalen skal udgøre en frasigelse af disse rettigheder eller remedier, med mindre en sådan frasigelse bekræftes skriftligt.
  15.8Tredjeparters rettigheder: Det er ikke meningen at parternes aktiviteter og forpligtelser som beskrevet i dette dokument skal være til gavn for, og kunne håndhæves af, nogen andre personer, i henhold til til loven om tredjepartsaftaler (Rights of Third Parties Act 1999).
  15.9Produktionssted: Din ordre vil blive fremstillet i Storbritannien.